Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE DA MU SE

Prizor koji je zgrozio mnoge: Pogledajte što je učinio vozač crvenog automobila

šetanje psa
Foto: Screenshot Youtube
1/2
09.01.2016.
u 14:58

Dok se vlasnik vozi, pas na uzici trčkara za crvenim automobilom

Kućni ljubimci nisu baš za svakoga. 

Pokazuje to ovaj video na kojemu se može vidjeti kako netko "šeće" psa iz auta. Dok se vlasnik vozi, pas na uzici trčkara za crvenim automobilom.

Neobičan prizor izazvao je zgražanje korisnika društvenih mreža.

 

>> Usmrtio psa vilama jer mu je išao na živce!?

>> 9 znanstvenih razloga zašto je dobro imati psa

Komentara 26

Avatar deziderij
deziderij
17:32 09.01.2016.

Koliko ja znam situacija je posve obrnuta - psi izvode vlasnike u šetnju . Koliko ima onih koji nebi mrdnuli iz kuće da ne moraju psa izvesti u šetnju ? Tko onda koga izvodi ?

BO
bozena1958
17:13 09.01.2016.

Mislim da nije u pitanju maltretiranje.Neki psi se trbaju više istrčavati.Vidi se da polako vozi i da ga pas lagano prati.Često vidim bicikliste kako vode psa na povodcu tj.oni se voze, a pas za njima trči.Jedan čovjek je imao malamuta, a oni zahtjevaju puno trčanja i on ga je isto na ovaj način istrčavao.Kroz prozor je držao povodac i polako vozio.Ne mora uvijek sve biti maltretiranje.A što se tiče nužde, možda je to prije obavio, a sad ga istrčava.

MI
mike67
18:39 09.01.2016.

Vlasnik je inace invalid. Zar je trebao psa izvoditi u kolicima i riskirati da ga odvuce pod kamion. Ovo je za njega najsigurniji nacin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije