Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako se ondje našla?

Liječnike začudilo što je dječak (9) imao u debelom crijevu: Rekao je da je bilo slučajno

strelica
People's Hospital Hai'an
14.05.2022.
u 08:16

Što je dječak napravio otkriveno je kada su ga roditelji 30. lipnja dovezli u bolnicu u gradu Hai'anu.

Dječaku iz Kine liječnici su uklonili strelicu za pikado iz debelog crijeva nakon što ga je on 'slučajno' ubacio u analni otvor. Dječak je sam bio kod kuće kada su je nagurao strelicu dugačku 15 centimetara u stražnjicu. Što je dječak napravio otkriveno je kada su ga roditelji 30. lipnja dovezli u bolnicu u gradu Hai'anu. Liječnici su na društvenoj mreži objavili da je dječak 'slučajno' gurnuo strelicu u analni otvor, no nisu objavili kako su roditelji to otkrili.

Foto: People's Hospital Hai'an

Odmah mu je napravljena kolonoskopija, no u debelom crijevu ništa nisu pronašli osim velike nakupine fekalija pa su pretpostavili da se u njima nalazi strelica. Zbog toga su mu ubrizgali veću količinu fiziološke otopine u crijeva nakon čega se devetogodišnjak olakšao, a u stolici mu je tada pronađena strelica.

Članak je izvorno objavljen u srpnju 2020. godine.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar krcedolac
krcedolac
08:57 14.05.2022.

Hvala na ovim vjestima.

DU
Deleted user
10:02 14.05.2022.

I utamničeni šef HDZ-a ga je volio primati u guzu...

AV
avangero
09:27 14.05.2022.

Vijest dostojna Večernjaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije