11 15°C
 • Avatar nekakav
  nekakav:

  ajd prekinite s bedastoćama! osim zdravstva, u rh vlasti su ministri bili kojekakvih struka, najmanje stručni. jedino su u zdravstvu (ponekad zdravlju...) svi ministri bili poznati i uvaženi liječnici. i svaki ministar je svojim kolegama liječnicima tijekom svog mandata osigurao ... prikaži još! dizanje plaća i sve bolje materijalne pogodnosti. gotovo sva povećanja novca za zdravstvo su išla i dalje idu za njihove plaće. ne za kvalitetnije i opremljenije bolnice, ordinacije, nego za plaće.

 • Avatar VrliNoviSvijet
  VrliNoviSvijet:

  Sve je to van svake pameti. Još jedan dokaz nesposobnosti ministra. Liječnika sve više, a nezadovoljstvo zdravstvom sve veće. Treba biti nadaren u negativnom smislu da bi se tako nešto postiglo.

 • stefj:

  Ma nema, ovakav sustav je neodrživ i svake godine situacija je sve gora i gora. Pod hitno napraviti vaučerizaciju, staviti HZZO na tržište s drugim osiguranjima, obavezno uvesti mikroparticipaciju itd... Ovako, kada se sav novac baca u rupu bez dna ... prikaži još! (HZZO), pa se onda iz toga dijeli, vodi u kaos i vječni debeli minus. A o korupciji da ne pričamo.

Još iz rubrike Vijesti

magla
Vozači oprezno

Magla smanjuje vidljivost na cestama. Danas stiže promjena vremena

Bolnici kazne 8000 kn

'Krivi su': Šefovima klinika globe, liječnici radili i više od 700 sati prekovremeno

9
Rad od doma
FLEKSIBILNO RADNO VRIJEME

'Sretna sam jer mogu dva dana u tjednu raditi kod kuće'