Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radimir Čačić:

'Liječnik obiteljske medicine odbio cijepiti svoje pacijente jer nije plaćen za to'

Radimir Čačić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
23.02.2021.
u 12:45

Župan Čačić rekao je da će objaviti ime liječnika koji ne želi cijepiti svoje pacijente

Jedan liječnik odbio je cijepiti svoje pacijente jer je rekao da nije plaćen za to, da je njemu to nespretno, ne možete vjerovati! - rekao je varaždinski župan Radimir Čačić na sjednici Županijske skupštine.

Odgovarajući na vijećničko pitanje, istaknuo je da u Varaždinskoj županiji nije bilo masovnog cijepljenja jer cjepiva stižu na kapaljku, pa se cijepljenje provodi u ordinacijama primarne medicine, kod 85 "primaraca". Župan Čačić rekao je da će objaviti ime liječnika koji ne želi cijepiti svoje pacijente. Za masovna cijepljenja, poput onog u susjednoj Međimurskoj županiji, rekao je da to nije dovoljno dobar način, ali je jako dobar marketinški potez.

Komentara 15

BH
Bunjevac=Hrvat
12:55 23.02.2021.

Tko zna....možda će budućnost ovome liječniku dati za pravo....ali on to mora iščekati....a dotle će se Čačić još bolje utoviti.....

DO
doktorica
13:39 23.02.2021.

pa i nije plaćen

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
12:58 23.02.2021.

A što ako bude neka teža alergijska reakcija i ne uspiju spasiti čovjeka? Hoće Ratko (mladić) za to odgovarati ili liječnik?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije