Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILI ZAJEDNO NA VEČERI

Liječnik koji je pokušao oživiti Bandića: Samo se srušio, bio je to masivni infarkt

Foto: Marko Lukunić/Matija Habljak/PIXSELL
1/9
28.02.2021.
u 13:49

Jedna ekipa Hitne pomoći stigla je jako brzo, za par minuta, jer bili su u blizini vraćajući se s intervencije, a druga je stigla za jedno sedam-osam minuta. I u bolnici su ga reanimirali, kaže Redžepi

Dr. Gzim Redžepi, pulmolog s Jordanovca  bio je s gradonačelnikom Milanom Bandićem u trenutku kad ga je pogodio infarkt.

Danas je s obitelji Bandić u gradonačelnikovu stanu, kako je rekao kad smo ga nazvali. 

- Cijeli dan smo se jučer družili. Od jedan smo bili u Brezovici kod prijatelja do sedam navečer, a onda smo otišli kod prijatelja Sergeja na Vrhovec. Nismo ni večerali tamo jer nismo bili gladni, pili smo čaj i vodu i gledali utakmicu. Samo se srušio, nije rekao ni riječ. Kao oni nogometaši koji se sruše iznenada, uslijed velikih napora. Shvatio sam odmah da je to masivni infarkt i pokušao sam ga reanimirati, nažalost bezuspješno. Jedna ekipa Hitne pomoći stigla je jako brzo, za par minuta, jer bili su u blizini vraćajući se s intervencije, a druga je stigla za jedno sedam-osam minuta. I u bolnici su ga reanimirali, nažalost, nije uspjelo - ispričao nam je dr. Redžepi. 

VIDEO Kalinić o žustrim raspravama: Ja sam Dalmatinac, Bandić Hercegovac. Nismo tihi, takav nam je temperament

Ključne riječi

Komentara 89

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
14:27 28.02.2021.

"Pozlilo mu je u subotu nešto iza 23.30 sati te je ubrzo nakon u Bužanovu ulicu, u kojoj stanuje, stigla hitna pomoć. U stanu su mu pokušali pužiti liječničku pomoć i reanimirali ga 45 minuta, a potom ga prevezli uu bolnicu Sveti Duh." Tako piše Večernji list, lako je provjeriti. I onda je cijeli dan je negdje lutao, valjda stručno gledao terene? I onda noću otišao u nečiji stan i nešto prije ponoći mu je pozlilo. Što je sve radio, što je uzimao i zašto? Zašto je VL sudjelovao u obmani da je nesretni udar doživio u svome obiteljskom stanu gdje živi u sretnom braku pored stana svog brata? Da nije kao Đorđe Novković malo precijenio svoje mogućnosti? I imam dojam da je i prijatelj za cjelodnevno i cjelonoćno divljanje, dobri doktor, puno toga prešutio? I da opis možda i nije potpuno točan. Ali neka organi rade svoj posao. To je ipak gradonačelnik Grada Zagreba, koji je umro u sumnjivim okolnostima, u sumnivom stanu koji nije njegov u nekom druištvu za koje treba ustanoviti sastav, od čudnog uzroka kojega treba utvrditi. I naravno, vidjeti koje je sve opijate i stimulanse ugodno društvo koristilo. Analizirati krv i kosu umrloga, za početak. I ne zamijeniti uzorke u bolničkom laboratoriju već ih čuvati do završetka istražnog postupka. I na kraju, Bandić je imao i neprijatelje, ne bih odbacio niti tu ekipu u ovako sumnjivim okolnostima.

DU
Deleted user
14:41 28.02.2021.

Bio je Gospodin Milan Bandic Gradonacelnik velikog i lijepog grada Zagreba. Od iskrenih prijatelja imao je nekoliko cetveronozninih

PO
pole
14:37 28.02.2021.

Bili su Bandić i Redžepi kod rođak u pekar na burek.... Dajte se ljudi dogovorite, pričate već 5-tu verziju priče, niste vjerodostojni.... I zašto Bandićeva "desna ruka" ne daje izraze sućuti , a praktički su 24/7 zajedno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije