Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon mjesec dana

Liječnik iz Mostara preminuo od koronavirusa

Koronavirus u Francuskoj
Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS/PIXSELL
19.04.2020.
u 18:55

Pokojnom kolegi je potvrđen koronavirus 15.travnja, a on je preminuo sinoć u svome domu, stoji u priopćenju Doma zdravlja Mostar.

U Mostaru je sinoć preminuo muškarac kod kojeg je potvrđen koronavirus, a riječ je o stomatologu, uposleniku Doma zdravlja Mostar, priopćili su iz Doma zdravlja Mostar. 

"Poštovani djelatnici Doma zdravlja Mostar, građani, kolege, predstavnici medija, Ovim putem želimo da Vas obavijestimo o smrti našeg kolege, prim. dr. V.M., rođenog 1963. godine. Pokojnom kolegi je potvrđen koronavirus 15.travnja, a on je preminuo sinoć u svome domu. Također, želimo Vas obavijestiti kako pokojni kolega nije radio u Domu zdravlja Mostar od 18. ožujka .2020., odnosno, od kako je uprava ove Ustanove reorganizirala poslove zbog pandemije COVID-19 bolesti. Trenutno smo svi potreseni i ožalošćeni zbog ove tužne vijesti i obitelji pokojnika izražavamo iskrenu sućut", stoji u priopćenju Doma zdravlja Mostar, a prenosi večernji.ba.

VIDEO >> Vodeći hrvatski znanstvenici predviđaju kada bi mogla završiti pandemija

Ključne riječi

Komentara 4

ME
medvedgrad
18:59 19.04.2020.

RIP

Avatar Asterix
Asterix
22:22 19.04.2020.

Ako je bio ozbiljno bolestan zašto nije bio u bolnici na liječenju.

PL
Playmaker
20:29 19.04.2020.

U Mostaru se kaže bio je ozbiljno Bolestan !!!!😎😎😎 Kakva Corona !!!! Nevjerojatno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije