Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privatizacija zdravstvene zaštite
Povratak na članak

Liječenje jedva financira 40% domaćinstava

Hrvatska među zemljama u kojima su gotovo svi državljani zdravstveno osigurani, no doplaćuju se lijekovi i zubarske usluge

Komentari 3

Avatar HILARIUS FELIX
HILARIUS FELIX
18:42 07.04.2018.

S obzirom da je porezna stop u Hrvatskoj 25%, nikakvih nadoplata ne bi trebalo biti. Kada bi Vlada počela racionalnije trošiti, riješila se uhljeba itd., da vidite kako bi bilo novaca.

VL
VO
vorda400
18:49 07.04.2018.

Ima se može se vidi vlada prodaju automobila čim izađe kakav novi model Hrvati ga naruče dok je još u nacrtima i prema tome odlučuju gdje treba oderati narod ako imaju za lukzuz onda plomba za zub 400kn je kikiriki

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
18:47 07.04.2018.

Što će domicilnim dvonožnim papkarima skupo medicinsko liječenje, jer ovi imaju na pretek vjerodomoljubnih igara koje im zamjenjuju kruh nasušni, strehu nad glavom, kao i sve ostale materijalne, duhovne i tjelesne potrebe. Drugim rječima rečeno kada napr. osjeti zimu, kruljenje u želucu ili ga zaboli zub, domiciln papkar baci samo pogled na TV prijenos neke od igara i zaboravi na sve tegobe, odnosno bude mu toplo u duši i tijelu, presićen i bez zubobolje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.