Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počinje nastava
Povratak na članak

Lidija Kralj: Bitne promjene nisu u dokumentima nego u učionicama

Udžbenici će, najavila je pomoćnica ministrice, stići na vrijeme u naše škole, roditelji će ih imati na raspolaganju, a mentorski tim pripremio je nastavne materijale koji mogu pomoći učiteljima u prvom tjednu u novoj školskoj godini.

Komentari 4

DI
Dingo
12:06 02.09.2018.

Informatiku još čekamo da odobre već plaćene udžbenike i radne bilježnice. Računala 0.25 po učeniku. Gender ideologija u kombinaciji sa pedofilijom u Lektiri spremna. Toliko o Kurikulumu.

VL
II
iifever2
11:10 02.09.2018.

kamo srece da su sve bitne promjene samo u dokumentima a ne u ucionicama. po do sada p(r)okazanom nasoj djeci se nudi katastrofalni kurikul.

VL
MA
marewolf
12:23 02.09.2018.

Kakvo rješenje jednadžbe 2x+3y=5. Pa to je jedna jednadžba s dvije nepoznate. I ova trkelja bezveze, treba dati klincima da ništa ne rade u školi i da budu nepismeni, pa da poslije mogu tužiti školu zbog manjkavog obrazovanja kao u USA. A svaki novi kurikulum je lošiji od prethodnog. I vjeronauk bi konačno trebalo baciti van iz škola i vratiti ga u prirodno okruženje crkve😀.

VL
PU
Pulchrum
20:57 02.09.2018.

Zašto se djecu ne uči pristojnom ponašanju, kulturnom ophođenju, prihvatljivom odijevanju? Puna su znanja koje ishlapi, a bez mudrosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.