Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Summit
Povratak na članak

Li Keqiang: Kroz suradnju 16+1 slijedit ćemo standarde EU

Na summitu EU i Kine usuglašeno je da se Kina obveže na smanjivanje državnih potpora svojoj industriji, ali i da pruži potporu Europljanima u borbi protiv klimatskih promjena

Komentari 2

DU
Deleted user
07:17 10.04.2019.

Izgleda da je Plenki napravio potez stoljeća, HR za ulaz Kine u EU, to bi bilo Bingo.

VL
MA
Marina58
21:51 09.04.2019.

Svi su selili proizvodnju u Kinu jer su mislili da bi rad valjda trebao bit besplatan. Pa kad gospoda Evropljani nisu htjeli prljati ruke i proizvoditi išta osim novca baveći se samo kvartarnim djelatnostima, a sve ovo prljavo je trebaoo obavljati netko za njih. Kinezi su to dobro iskoristili u svakom pogledu i sad mogu postavljati uvjete.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.