Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
11 10°C
  • samar:

    Gadljivo čovjeku i mrsko Bogu, ovaj poremećaj je predaleko otišao i uzeo maha. Jadni dečki pederi i cure lesbe, zakržljale spoznaje o svijetu i životu. Kako im pomoći? Gori od njih i sablažnjiviji su vlade zenalja koje to zlo ponašanje, ... prikaži još! neljudsko i griješno u javnosti dopuštaju, tako javno i očito. Sramno i ponižavajuće i sablažnjivo za svako ljudsko stvorenje koje ima savjest i nje je svijesno. Zar tako javno i besramno!

  • anukto:

    Zanimljivo je koliko su homofobi na ovim komentarima opsjednuti homoseksualizmom. Vecini njih bi bilo pametnije prosetati se do psihijatra i porazgovarati. Mozda nesto nauce o sebi....A mozda se i boje saznati da su upravo oni, gorljivi anti-gays, u principu, nista ... prikaži još! drugo nego, homoseksualci koji to kriju,

  • petracan:

    Tko će sa kime živjeti , njegova je osobna stvar , tko će koga guz... iz četiri zida također , ali ozakoniti istospolne brakove ni slučajno , jer to je bolest. A prijedlog o posvojenju je glupost nad glupostima , ... prikaži još! i ne samo da nebih dozvolio posvojenje dvojici homeseksualaca.. , nego bi i oduzimao dijete koje je rođeno u npr. lezbijskom braku , jer iskreno svaka od strana u tom lezbijskom braku može leći ispod kakvog muškarca i dati si napraviti dijete , ali bih ga odmah oduzeo zbog ravnoteže , jer što očekivati od djeteta koje odraste u istospolnoj zajednici nego da i samo postane takvo. Dakle , nek živi tko s kim želi , nek guz.. , tko koga želi ali sve iza četiri zida. Gay i slične parade su totalna glupost , i kako to vlast uopće dozvoljava... , čekam da netko od noramalnih ljudi pokrene nekakvu normalnu paradu pa da uzmem ženu i svoju curicu za ruku i da se ja sa njima prošetam od Zrinjevca do Jelačić placa , na našoj normalnoj paradi !!!!!!

Još iz rubrike Vijesti

Nikola Tesla
Nikola Tesla

Genijalac iz Smiljana koji je izumio 20. stoljeće

garaža
SPLIĆANI ODRŽALI LEKCIJU VOZAČU

VIDEO Blokirao im ulaz u garažu, no stanari su tome odlučili stati na kraj

AFERA DNEVNICE

Svjedokinja ispričala što je Saucha tražio za S. Zeljko

4