Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posvađali se na peščenici

Letvom pretukao brata i slomio mu ruku

policija
Jurica Galoic/PIXSELL
11.03.2014.
u 13:22

Ozlijeđeni N. R. je prevezen u KB Merkur gdje mu je pružena liječnička pomoć, a osumnjičeni dvojac je ubrzo uhićen

Slomljena ruka, oguljotine po glavi, nogama i tijelu rezime su svađe između braće F. R. (34) i N. R. (37) koja se dogodila u nedjelju oko 19 sati u zagrebačkoj Peščenici.

N. R. se na ulici sastao sa svojim tri godine mlađim bratom, te su se krenuli prepirati. Nakon nekoliko minuta F. R. je potpuno izgubio živce i šakom u glavu udario brata koji je do tada cijelo vrijeme sjedio na biciklu. N. R. je zatim pao na pod, a njegov brat ga je nastavio udarati letvom po cijelom tijelu. U tome mu se ubrzo pridružio i 19-godišnji nećak T. R. koji je rukama i nogama nastavio udarati nemoćnog N. R. Nakon što su ga izudarali pobjegli su sa mjesta događaja.

Kako je cijeli događaj vidjelo i nekoliko prolaznika obavijestili su hitnu i policiju. Ozlijeđeni N. R. je prevezen u KB Merkur gdje mu je pružena liječnička pomoć, a osumnjičeni dvojac je ubrzo uhićen, a protiv njih će biti podignuta kaznena prijava zbog nanošenja teške tjelesno ozljede.

>> Srpski političari se potukli - u krvi između 1,2 i 1,9 promila alkohola  

>> Pritiskao joj glavu sve dok nije počela vrištati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije