Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što joj se dogodilo?

Letjela avionom poznate kompanije pa se šokirala kada je vidjela svoju prtljagu

Jiwon Choi
Foto: Facebook
1/9
26.07.2018.
u 17:22

Kovčeg je izgledao potpuno rastrgano, a stvari u njemu su također bile uništene

Malo je za reći da je ostala u šoku Korejka Jiwon Choi kada je vidjela svoju prtljagu nakon leta sa zrakoplovom niskotarifne aviokompanije EasyJet.

Njezin kofer bio je potpuno rastrgan kao da su ga razvlačile divlje životinje, a 'nesreću' je doživio na letu iz Seville za London.

Kako je objasnila u objavi na Facebooku, djevojka je odmah nakon što je ugledala svoj kovčeg obavijestila EasyJet u zračnoj luci te im je i poslala fotografije.

– Njihov odgovor me još više razbjesnio jer se niti jednom riječju nisu ispričali već su me tražili još fotografija budući da sam s onima koje sam im poslala 'očito pokazivala marku moje prtljage'. Također su tražili da im pošaljem više informacija o kovčegu poput broja kotačića i dimenzije – ispričala je ova studentica.

Iako su korisnici društvenih mreža zaključili kako je kovčeg nastradao uslijed eksplozije, djevojka je objasnila da u njemu nije imala ništa što bi je moglo uzrokovati.

– Osoblje EasyJeta reklo mi je da je moguće da je pao s vozila za prtljagu i da su ga tako vukli cijelo vrijeme, a postoji mogućnost da je bio zaglavljen ispod trake za transport prtljage – napisala je objašnjenje koje je dobila od aviokompanije.

Osim što je kovčeg nastradao i prtljaga u njemu je također uništena pa je djevojka još više razočarana odgovorom poznatog zračnog prijevoznika. Tko bi joj zamjerio na tome.  

>> 10 Top hitova Vatrenih: Evo zašto ih volimo još više

 

Ključne riječi

Komentara 3

BI
Biouskoli91
17:57 26.07.2018.

Sokantno!!!!

DU
Deleted user
18:05 26.07.2018.

Da mi je znati gdje si ti našla ovaj post Azijatkinje koji ima 50 likeova?? Zemlja se trese

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
18:16 26.07.2018.

Karo lina hahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije