Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Laburisti

Lesar: Vladajućima ćemo biti otrov kada pogriješe

Laburisti-stožer (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/6
Autor
Sonja Hoffman
04.12.2011.
u 20:49

Naš je rezultat potvrda svega što smo radili, kazao je predsjednik laburista Lesar.

Nešto iza ponoći Dragutin Lesar, iako je u tom trenutku prema posljednjim podacima iz DIP-a stranka osvojila 6 mandata u Saboru, održao je optimističan govor. Istakao je da su im vodilje rad, istina, znanje, poštenje i društvena pravednost.

Istakao je i da je na laburistima da u Saboru sljedeće četiri godine odrade svih 10 točaka iz programa "zbog domovine, ljudi i političke pravednosti u kojoj nema mjesta klijentelizmu". Vladajućima je poručio:

- Bit ćemo dobri kad dobro odluče. No, biti ćemo i otrov kada pogriješe. Biti ćemo im za vratom kao prava noćna mora.

Dodao je i da je u ponedjeljak radni dan te pozvao članove da odmah počnu raditi kako bi rezultat na sljedećim lokalnim izborima bio pet puta veći od ostvarenog na ovim parlamentarnim izborima.

– Ovo je fantastičan rezultat, potvrda svega što smo radili iako još uvijek treba pričekati konačne rezultate izbora. To je dokaz da su Laburisti budućnost Hrvatske a ne jednokratni pokušaj – rekao je predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar nakon što su rezultati prvih izlaznih anketa. Također je dodao da koalicija s HDZ-om nije moguća jer ne žele u Remetinec.

- Rekao je i da bi eventualnoj postizbornoj koaliciji s Kukuriku koalicijom mogla biti prepreka njihova predizborna poruka kako su laburisti jednokratni pokušaj. Potpredsjednik laburista Rajko Bulat otkrio je svoje oduševljenje rezultatima izlaznih anketa, ali i naglasio da prema informacijama s terena, koje neprestano pristižu, mogu očekivati i koje mjesto više. Najavili smo da ćemo biti iznenađenje izbora, a u trećoj izbornoj jedinici imamo 10 posto i očekujemo i drugi mandat – istakao je i dodao da će, koliko god laburista uđe u Sabor, puhati za vrat svakoj nesmotrenoj odluci.

Što se koalicije tiče, prema njegovu mišljenju, moguća je jedino ona s Kukurikuom, ali po sistemu uzmi ili ostavi, za svih 10 točaka programa.

Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
01:26 05.12.2011.

Bar Lesarovi nezaposleni sin i kčer sada neće morati raditi.

OB
-obrisani-
01:06 05.12.2011.

super i sad udrite po proracunu,ahahahahah

CI
Cipifrend
18:27 05.12.2011.

Čestitam gospon Lesar! Pazite na SDP, nisu ni oni daleko od HDZ-a. Kaj čete potekli su od iste stranke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije