Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvlačio ga HGSS

Tijelo nepoznate osobe pronađeno u Mrežnici

HGSS
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
17.05.2018.
u 11:41

Ako se utvrdi da je riječ o migrantu, bit će čak deveti koji je na sličan način stradao od siječnja ove godine.

Nedaleko Šušnjarevog slapa, na sastavku Mrežnice i Tounjčice gdje se nalazi hidroelektrana pronađen je mrtvo tijelo, javlja KAportal.

Jučer su do tijela pokušali doći pripadnici ogulinske stanice HGSS-a, no zbog nepristupačnog terena i noći morali su prekinuti akciju. Danas je u dogovoru s policijom akcija nastavljena.

Nije poznat identitet stradale osobe, a nije isključeno da se radi o migrantu. Ako se utvrdi da je riječ o migrantu, bit će čak deveti koji je na sličan način stradao od siječnja ove godine, piše KAportal.

HGSS
1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije