Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas

Leš 10 dana trunuo dok je kći pratila Sai Babine sljedbenike

'27.08.2010., Split -Zgrada u ulici Simiceva 15 u kojoj zivi vesna s koja je vec bolesnu majku ostavila u kuci samu i nemocnu i otisla na putovanje kad se vratila majka je vec danima bila mrtva Photo:
'Nino Strmotic/PIXSELL'
27.08.2010.
u 17:05

Ovaj bi slučaj mogao završiti podizanjem prijave zbog kršenja obiteljskih obveza koje su dovele do smrti, što bi bio presedan

Splitska policija potvrdila je da provodi kriminalističku istragu protiv 52-godišnje Vesne S. Tijelo njezine mrtve majke desetak je dana bilo u stanu u Ulici A. B. Šimića u Splitu, u kojem obje žive. Policiju je Vesna pozvala 5. kolovoza, kada je tijelo bilo u potpuno raspadajućem stanju.

Iz PU splitsko-dalmatinske nikakve informacije ne žele dati dok traje istraga, koja bi na koncu mogla završiti podizanjem kaznene prijave zbog kršenja obiteljskih obveza koje su dovele do smrti, što će biti prvi slučaj u njihovoj praksi. Naime, majka joj je bila neuhranjena i dehidrirana, što je potaknulo njezino umiranje.

Vesna je, navodno, bila na putu, sa sljedbenicima Sai Babe kada joj je majka umrla, a policiji je rekla da se u stan vratila u 16 sati, zatekla majčin leš u raspadajućem stanju, ali je policiju pozvala tek u ponoć.

Prizor koji su zatekli, pamtit će i najiskusniji. Smrad je bio nepodnošljiv, a hrpe crva prekrivale su neprepoznatljivo tijelo.

Zato je policiji sumnjiva njezina izjava da je u stanu s lešom u takvu stanju bila osam sati. Rekla je da ih nije zvala ranije zbog susjeda.

– Gospođa koja je živjela u stanu preko puta moga nije imala puno posla sa susjedima. Živjela je s kćeri, prije je češće izlazila pa sam je viđala, a više i ne pamtim kada sam je zadnji put vidjela - rekla nam je susjeda iz stana preko puta.

Vesnu jučer nismo zatekli u stanu.

– Nemam pojma ni o čemu, jedino vam mogu reći da se smrad širio po cijeloj zgradi. Mi nismo mogli spavati. Muž mi se šetao okolo i tražio da nije tko bacio nešto. To je trajalo pet-šest dana - kazala nam je susjeda.

Ni drugi stanari zgrade o njima ne znaju mnogo, ali se nesnosnog smrada svi dobro sjećaju.

Komentara 35

Avatar Uzorak
Uzorak
22:55 27.08.2010.

Kad čitaš, članak uglavom osuđuje kćer i pomalo Saibabu...al to je samo članak i ne znaš ustvari konkretne činjenice...

CE
cericzel
23:16 27.08.2010.

27.08.2010. u 22:55h Marco je napisao/la: Kad čitaš, članak uglavom osuđuje kćer i pomalo Saibabu...al to je samo članak i ne znaš ustvari konkretne činjenice... _________ konkretna je činjenica da je truplo bilo u fazi raspadanja dok je kćer meditirala.

CR
crofly
10:51 28.08.2010.

Jandna majka, a jadna i kcerka! Ostavila je staru i bolesnu majku samu desetak dana koja nije sposobna da se brine sama o sebi. To je isto kada i roditelj ostavi malo dijete deset dana samo koje nije sposobno uzeti ni casu vode da se napije! Uzas!!! Netko je napisao; pa mogla je otici bilo kuda!? Da mogla je otici bilo kuda, ali se je trebala prije pobrinuti za svoju mater i naci nekog tko ce je pogledati, dati casu vode, donjeti nesto za jesti i sl.! Ako nisi sposoban da se brines o staroj i nemocnoj osobi i za to ima rjesenje; staracki dom!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije