Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leksikon hrvatskog iseljeništva i manjina
Povratak na članak

Ambicije su ostvarili u iseljeništvu i stekli slavu i čast

Fenomen Ovo pokazuje migracije od Novog vijeka, ali s naglaskom na 19. i 20. stoljeće

Komentari 1

SP
spqr01
23:09 09.10.2015.

Leksikon hrvatskog iseljeništva i manjina : jedinstvena knjiga u kojoj su uvršteni i emigranti ubijeni od jugoslavenske Udbe, i vrhovni nalogodavac njihovih ubojstava Josip Broz Tito, kome su posvećena ne manje od 4 stupca na 3 stranice knjige (str.134-136). Zaista veliki doprinos J.B.Tita hrvatskom iseljeništvu, čiji je njegov režim sam uzrok. Takva su odurna naslaganja moguća samo u Hrvatskoj, gdje se mogu naći trgovi s imenom diktatora krvnika (Trg maršala Tita) i susjedne ulice s imenom njegove žrtve (A.Hebrang).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.