Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI DANA SJEĆANJA

Leko odao počast žrtvama u Vukovaru

Josip Leko
Foto: Hrvatski sabor
1/3
17.11.2014.
u 11:42

Leko je počast odao danas jer sutra putuje u službeni posjet Kataru

Predsjednik Sabora Josip Leko danas je, uoči Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, odao počast svim braniteljima i civilima koji su stradali u obrani tog grada u Domovinskom ratu. Leko je s predsjednikom Kluba zastupnika SDP-a Igorom Dragovanom položio vijence i zapalio svijeće na Memorijalnom groblju žrtava Domovinskog rata, kod spomen-obilježja na mjestu masovne grobnice na Ovčari te na grobnici Blage Zadre, ratnog zapovjednika 3. bojne 204. vukovarske brigade.

Kako su priopćili iz njegova ureda, Leko je počast odao danas jer sutra putuje u službeni posjet Kataru. U Koloni sjećanja izaslanik predsjednika Hrvatskoga sabora Josipa Leke bit će potpredsjednik Sabora Milorad Batinić.

>> Od Trešnjevačkog trga do Ulice grada Gospića svijetlit će lampaši za Vukovar

>> Penava u krugu bolnice s državnim vrhom, HDZ ne očekuje podjele

Komentara 9

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:32 17.11.2014.

...danas...

AU
aurora1zn
13:54 17.11.2014.

zasto bih predstavnici vlasti izbjegavali sutrasnji dan-pa mi smo ih izabrali i duznost im je sutra biti tamo-a kao ljudima ovisi-moralna obaveza-ili nemaju love za prijevoz do Vukovara-to mislim na gradjane RH koji bih i dosli ali nemaju kako -i onda da im dio branitelja uvjetuje gdje ce i kako i da li ce uopce moci poci u kolonu to je zalosno-a jedan veliki veci dio branitelja kaze NE tim politicki aktivnim braniteljima i manjina uvjetuje i prijeti vecini to mi je neshvatljivo-pa svi i ta manjina i vecina razumnih su se borili za demokratsku Hrvatsku-ima gresaka ima ali za to postoje demokratski izbori svake 4-godine parlamentarni-svakih 5-godina -predsjednicki zar ne???-prosvijed da ali na sutrasnji dan -NEEE!!!

AU
aurora1zn
13:58 17.11.2014.

bravo Leko 18.11 si trebao u Katar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije