Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik sabora

Leko čestitao Kolindi na pobjedi: Na izborima ste pokazali da imate vjeru i odlučnost

Josip Leko
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
13.01.2015.
u 12:21

– Rad za boljitak naše zajedničke hrvatske domovine traži snagu jedinstva, u čemu dijelim Vaše mišljenje. Bilo bi mi stoga zadovoljstvo da na putu do prosperitetne i bogate Hrvatska, u borbi za nacionalne interese, za daljnje jačanje pravne države i nastavak borbe protiv korupcije ostvarimo suradnju u punom demokratskom ozračju – piše u Lekinoj čestitci

Predsjednik sabora Josip Leko čestitao je Kolindi Grabar-Kitarović na pobjedi na predsjedničkim izborima.

– Srdačno Vam čestitam na pobjedi na predsjedničkim izborima kao i na časti koja Vam je pripala izbornom pobjedom da budete prva predsjednica Republike Hrvatske. Na ovim izborima pokazali ste da imate vjeru i odlučnost, a ja Vam uz to želim sreću i uspjeh u obnašanju ove visoke i odgovorne dužnosti te naročito u ostvarenju cilja da Hrvatska krene putem oporavka od dugogodišnje krize prema prosperitetu i napretku hrvatskih građana i hrvatske države. Rad za boljitak naše zajedničke hrvatske domovine traži snagu jedinstva, u čemu dijelim Vaše mišljenje. Bilo bi mi stoga zadovoljstvo da na putu do prosperitetne i bogate Hrvatska, u borbi za nacionalne interese, za daljnje jačanje pravne države i nastavak borbe protiv korupcije ostvarimo suradnju u punom demokratskom ozračju i na zadovoljstvo naših građana. Primite, poštovana gospođo Grabar-Kitarović, izraze mog osobitog poštovanja – piše u čestitci Josipa Leke.

>> Bruxelles zadovoljan: Kolinda je ledolomac s bogatim iskustvom

>> 'Kolinda neće imati pritisak stranke na formiranje tima na Pantovčaku'

>> Grabar Kitarović: Ne razumijem kako Milanović ne može prijeći preko ega i čestitati pobjedniku

Komentara 24

VV
Vrazje Vjestice
12:41 13.01.2015.

Leko je pokazao da je pravi GOSPODIN, bravo! Kolinda nije bila moj izbor, ali treba joj čestitati, jer na kraju krajeva, sada je i moja predsjednica. A sve ostalo će pokazati vrijeme.

NE
nemavišehrvatske
12:41 13.01.2015.

konačno netko tko se ponio kao gospodin iz SDP-a. Pobjeda je čista ko suza.

IT
ilija.tadictutic
12:53 13.01.2015.

Gospodine Leko, volio bih da svoju mudrost i kulturu prenesete na ostale članove vaše stranke i vlade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije