Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapovjednik obrane Vukovara

Legendarni Jastreb bori se za život, liječnici ga zbog velikog rizika ne žele operirati

jastreb
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
20.02.2015.
u 22:23

Legendarni Jastreb potpuno je potonuo, ne komunicira ni s kim i zatvorio se u svoj svijet.

Mile Dedaković Jastreb (64), zapovjednik 204.brigade i obrane Vukovara opet se bori za svoj život, javljaju 24 sata. Prošlog mjeseca dijganosticiran mu je bruh težak 10 kilograma, a kako kaže njegova supruga Tereza (50), nitko od liječnika ne želi ga operirati jer je, tvrde, riječ o operaciji iznimno visokog rizika.

Legendarni Jastreb ni psihički nije dobro. Potpuno je potonuo, ne komunicira ni s kim i zatvorio se u svoj svijet. Zbog slabosti i straha od pada ne usudi se hodati, izaći iz stana, a kamoli šetati novigradskom rivom.

 - Prošli mjesec prebolio je i atipičnu upalu pluća te se jedva izvukao. To je jedna konstantna borba za život, opstanak i održavanje na životu - svjedoči supruga. Dodaje da će mu što hitnije dogovoriti ultrazvuk abdomena u zadarskoj bolnici, a nada se i moli da joj netko od stručnjaka da neki savjet kako da pomogne i olakša život bolesnom suprugu.

>> Mile Dedaković Jastreb: U Novigradu sam se preporodio

Komentara 73

BR
Brandfackel2
22:37 20.02.2015.

Zastrašujuće je kako završavaju heroji Domovinskog rata! Ma i svi bolesni i nemoćni u RH... Država godinama razbacuje milijarde kuna na LGBT udruge, financira razne "nevladine" mahom antihrvatske udruge... Razni Pupovci,Stanimirevići, Pusići, žive kao bubreg u loju, a mi bolesnuu djecu liječimo SMS porukama u humanitarnim akcijama, a na liječničke preglede čekamo mjesecima... Drži se Jastrebe, pobijedili smo ih u ratu, pobijedit ćemo i u miru...

LA
Lavica7
00:08 21.02.2015.

Tko je pretukao Jastreba? Tko je od njega napravio invalida? Svi znaju I svi sute... Vazno da su nam drzavu ustrojili Tudjman,Manolic, Boljkovac I Susak. Svi ste kukavice.

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
23:29 20.02.2015.

Zalosno je svevovo i drz se jastrebe naceli su te znamo gdje i tko nekivi knjige danas pisu al daj ti bog snage i svima nama al boze pitam se kako neki sve politiziraju al drz se i nedaj se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije