Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A danas su partneri
Povratak na članak

'Lažove, džukelo, lopove... Ni Bog me s tobom ne bi natjerao u vlast! '

Aleksandra Vučića oporba podsjetila da je za nove partnere, Dačića i Dinkića, donosio robijaške košulje u Skupštinu i pitao zašto lažu

Komentari 13

PO
poirot
22:08 23.07.2012.

Istina živa. Radikali su Dinkiću pred očima u parlamentu mahali policijskim lisicama. Nikolić je javno obećavao da će Dinkića prvog procesuirati zbog oružanog upada u Narodnu Banku Jugoslavije kao i zbog gašenja domaćih banaka...Koja je sada kombinacija u pitanju, narod ne zna. Videćemo ubrzo.

VL
NE
neki
22:32 23.07.2012.

A što bi nas to uopće takve vijesti trebale interesirati?

VL
TH
thekurcula
23:20 23.07.2012.

A ko kaže da tebe (ili bih morao reći vas jer, vidim, pišeš u množini pa će biti da si nečiji glasnogovornik) bilo šta trebalo interesovati? Zašto bi recimo uopšte i čitao novina? Pa toliki ljudi to ne rade da se neće ni primetiti ako to ne budeš radio i ti, to jest vi. Ili pročitaj samo sportsku stranu, ako te to interesuje. Međutim, ako ja nisam dobro shvatio tvoje pitanje i ako ono nije zašto bi tebe toi uopšte interesovalo nego zašto VL piše o toj temi, onda mi tek nisi jasna! Takvo pitanje može da postavi samo tukac. Svaka novina, pa tako i VL, ima vesti i izvan granica svojeg feuda koji nazivamo nacionalnom državom. Srbija je susedna država pa eto prvog razloga da dođe u obzir da se o političkim prilikama tamo nešto napiše i u VL. Druga stvar je da se politička zbivanja u Srbiji itekako osećaju i u Hrvatskoj. Postoji veoma velika uzajamna uslovljenost pa je za hrvatsku javnost veoma interesantno šta se zbiva u Srbiji, daleko interesantnije nego, recimo, u Finskoj, ili Portugalu.

VL
Avatar MENSA
MENSA
06:51 24.07.2012.

Prava "Srpska posla"!

VL
NE
neki
07:18 24.07.2012.

@thekurula naravno da nas trebaju zanimati vijesti iz Srbije više nego iz Portugala i Finske. Ali ne vijesti koliko su vulgarni nego koliko su odmaknuli od svojih ratnohuškačkih i velikosrpskih stavova iz devedesetih. Jer takve informacije nas se izravno tiču,u, ovakve nimalo. Eto, pronađi govor Vučića iz 1995 u Glini za početak.

VL
VE
velikazmija
08:19 24.07.2012.

lako je za srpske novine to možete kupiti na kiosku a li mi sad imamo i srpsku tv- samo neznam koji program izgleda sjedinjenje program crvene hrvatske --

VL
VE
velikazmija
08:20 24.07.2012.

umijesto pinky dobili smo sdp-tv srpski program i urednici --

VL
Avatar MENSA
MENSA
09:12 24.07.2012.

LAKO ZA SRPSKA MEĐUSOBNA „PREPUCAVANJA“! Ma baš me briga za srpska međusobna primitivna „prepucavanja“!! Ali i te kako me briga za ono što oni „pričaju“ , a tiče se Hrvatske. A, dovoljno je otići na youtube pa pogledati snimke naa kojima se i vidi i čuje što je to predmetni Vučić svojevremeno „pričao“ u okupiranoj Glini ili kako je u skupštini Srbije „lamentirao“ o Velikoj Srbiji i „srpskom teritoriju“. E, od „toga“ me zaista „boli glava i za „to“ me zaista jeste „briga“! A za „to“ što je svojevremeno „govorio“, ako već nemamo „petlje“ da pokrenemo kazneni postupak ili ga „prijavimo“ Haškom Tribunalu, a onda bi mu barem trajno trebalo zabraniti dolazak u Hrvatsku!

VL
Avatar MENSA
MENSA
09:22 24.07.2012.

JOŠ NEŠTO MI PADA NA PAMET! Ako bismo protiv ovog (s)tvora Vučića pokrenuli kazneni postupak zbog njegove „ratne uloge“ i protiv njega raspisali potjernicu to znači da za godinu dana (kada postanemo punopravna članica EU) taj isti „gospodin“ bio bio bi uhićen u bilo kojoj državi EU i „isporučen“ Hrvatskoj. Naprosto je „bedasto“ ne diči optužnicu protiv njega, a onda ako ništa drugo neće moći ni „primirisati“ civiliziranih zemalja. Taj „recept“ ne bi se trebao primjeniti samo na Vučića , već na cijeli niz srbijanskih političara i „javnih djelatnika“ koji su , ako ne izravno, a ono sigurno svojom huškačkom politikom pridonijeli da se ratno ludilo „desi“. Šteta je to ne učiniti, pa da kao država, barem neke koristi imamo od članstva u EU!

VL
TH
thekurcula
10:51 24.07.2012.

24.07.2012. u 09:22h MENSA je napisao/la: JOŠ NEŠTO MI PADA NA PAMET! Ako bismo protiv ovog (s)tvora Vučića pokrenuli kazneni postupak zbog njegove „ratne uloge“ i protiv njega raspisali potjernicu to znači da za godinu dana (kada postanemo punopravna članica EU) taj isti „gospodin“ bio bi uhićen u bilo kojoj državi EU i „isporučen“ Hrvatskoj. _________________ Vidim da nisi upoznat sa običajima u EU pa da ti ja objasnim kako bi se ta priča tačno odvijala. Ako EU nije u interesu nešto što Hrvatska eventualno želi da uradi, a podizanje poternice kod Interpola za Vučića u ovom trenutku svakako nije jer je Nikolića, a onda i Vučića, upravo ta ista EU, ili tačnije rečeno atlantisti, doveli na vlast u Srbiju, onda bi nadležne osobe u Hrvatskoj koje bi se spremale da tako šta urafe bile na vreme upozorene da odustanu. Ako bi pak bili tvrdoglavi pa to ipak uradili onda bi im se našlo da su nešto krali, ili nekog ubili, pa bi išli u zatvor a na njihovo mesto bi došli novi i čisti.

VL
BA
bacbos
08:59 25.07.2012.

Dali je istina sve sto stampa napise? Nije dok se ne dokaze! Da su imali neka saznanja ,prosle vlasti bi veoma rado objavile !

VL
DO
dog
12:53 25.07.2012.

Bas ste bre Pacovi. Zasto izvrcete reci i radite ovako, da biste privukli paznju citalaca? Vucic je rekao da ga ne znaima proslost vec buducnost Srbije, i da hoce da stvori zemlju jednako dobru kao sruge dobre zmelje. Sta sese glupirate i laztee sa ovim ovakvim clancima.

VL
BA
bacbos
19:34 25.07.2012.

Treba gledati u buducnost! Samo oni koji ne zele da se bilo sta promeni ,u proslosti vide inspiraciju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.