Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA PRIČA S GRANICE

Lažno se predstavio kao član međunarodne policijske organizacije pa mu našli drogu

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
16.12.2020.
u 15:14

Kada je BMW švicarskih oznaka došao na granični prijelaz, 44-godišnjak je  graničnom policajcu pokazao i značku međunarodne policijske organizacije

Došao je na granični prijelaz Rupa te se lažno predstavio kao predstavnik međunarodne policijske organizacije. I zbog toga je sada 44-godišnjak prijavljen. A ako je suditi po policijskom priopćenju razlog za lažno predstavljanje bila je droga koja mu je nađena u vozilu.

Kako je priopćila policija, to se događalo  15. prosinca oko 16 sati. Kada je BMW švicarskih oznaka došao na granični prijelaz, 44-godišnjak je  graničnom policajcu pokazao i značku međunarodne policijske organizacije. Naveo je da je službena osoba koja u Hrvatsku dolazi poslom. No provjerom njegovog identiteta ustanovljeno je da nije policajac te da se lažno predstavio. Policija mu je potom pretražila vozilo te je u njemu našla 97,82 grama hašiša. Pa mu slijedi prijava i zbog droge. 

 

 

>> Pogledajte i ovaj video: Može li se u Zagrebu živjeti od 5000 kuna plaće?

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
15:19 16.12.2020.

znači uvalio je priču slovencima :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije