Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEFIK DŽAFEROVIĆ
Povratak na članak

Lažno povezivanje sa Sulejmanijem intriga je srbijanske tajne službe

Džaferović je za te tvrdnje kazao da je riječ o "nebuloznom pokušaju" da ga se dovede u vezu sa Sulejmanijem te o lažima koje je iskonstruirala srbijanska obavještajna služba plasirajući ih preko režimskih medija

Komentari 8

AG
Agricola
14:53 14.01.2020.

Pa to da je Džaferović iranski pijun ne treba nam govoriti BIA, to je notorna činjenica. Pa njega i Sakiba Mahmuljina za dekapitaciju srpskih ratnih zarobljenika 1995. u Vozuči optužio je Mirsad Kebo, koji je skupa s njima tad bioima tad bio član SDA. O tome je detaljno pisala Višnja Starešina u članku "Iranske veze i uzbuđenje Šefika Džaferovića".

VL
DU
Deleted user
14:58 14.01.2020.

Kak bi rekli stari ljudi: "ne priznaj ni da ti koljeno vrtaju..."!

VL
MA
master58
14:37 14.01.2020.

neko bi trebao objaviti sve o njemu od pocetka devedesetih ,pretvorili su BiH u nkakve arapsku drzavu.Samo pogledajte napise na radnjama po Sarajevi i pametnom dosta.Nema suzivota sa takvima .

VL
TE
TEUTA
19:12 14.01.2020.

Bolje ponasajte se kao Albanci: pruzaju utociste Iranskoj opoziciji. Uvjek u povijestisaveznici USA i Zapada.

VL
CO
cokoljindaaa
15:40 14.01.2020.

Al je ovaj tip mutan, ko napoj.

VL
IB
ibiza
14:30 14.01.2020.

sta sada demantiras ,kada je on sam rekao da je svojoj braci muslicima pomagao i branio ih on neprijatelja i uspot pobijo Hrvate u Srednjoj bosni , fij , boji se da njega nebi locirali i pogodili haaaa..

VL
Avatar macor42
macor42
15:17 14.01.2020.

Tuđu brigu vodite iz javne kuhinje se hranite

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
15:17 14.01.2020.

Interesantno je kako Hrvatski cvjetovi, u maniru vjerodomoljubnih branitelja poriču odnosno odriču se svojih djela, umjesto da se ovima hvale Hrvatskom Bogu, odnosno Alahu, SKC odnosno IZ , kao i vjernom odnosno pravovjernom narodu ugodnim činima protiv raskolnika i kefira, kako u daljoj, tako i u bližoj prošlosti. Ovo je vjerovatno posljedica loše percepcije i tumačenja zapadne humanističke propagande, koja se odnosi samo na "prijateljsko" stanovništvo, dok Zapadnjake ne boli glava ili krvari srce kada napr. džihadisti tamane kršćane, jazide, alavite i sve druge kefire u Siriji. Tako i naša Baltička braća slave svoje SS-ovce ili Ukrajinci svoga Banderu, kao branitelje roda svoga, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.