Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brkić o sabotaži HDZ-a:

'Lažnih proroka svijet se nagledao i do sada, a bit će ih i dalje'

Milijan Brkić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
04.06.2019.
u 13:42

Glavni HDZ-ov analitičar Robert Kopal ustvrdio je kako ima dokaze da je iz HDZ-ovih redova bilo sabotiranja na izborima za EU parlament

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić izjavio je u utorak kako ne želi razgovarati o "smiješnim optužbama" o sabotaži HDZ-ove liste na proteklim izborima za Europski parlament, o čemu je u javnosti govorio glavni HDZ-ov analitičar Robert Kopal.

"O tim smiješnim optužbama ne želim razgovarati, lažnih proroka se svijet nagledao i do sada, a bit će ih i dalje. Sve što imam kazati o politici i o stranci govorim za stolom političke obitelji, a ne preko medija", rekao je Brkić novinarima pred Banskim dvorima.

Kopal je u izjavi za N1 televiziju ustvrdio kako ima dokaze da je iz HDZ-ovih redova bilo sabotiranja na izborima za EU parlament, zbog čega je stranka zabilježila znatno lošije rezultate od očekivanih i osvojila samo četiri mandata. No, pritom nije iznosio imena onih koji su navodno sudjelovali u toj sabotaži.

"Bojkot u smislu samostalne odluke birača potpuno je legitiman. Ali, kad imate situaciju da netko organizira, savjetuje i potiče, onda imate sabotažu. Sigurno neću izlaziti s imenima i neću iznositi zaključke prije nego što stranka dođe do zaključaka i zauzme stav", rekao je Kopal.

"Ne upirem prstom u Milijana Brkića niti u bilo koga", također je kazao Kopal.

Video: Brkić o aferi "SMS"

Ključne riječi

Komentara 39

AN
ANTIKORUPCIJA
14:08 04.06.2019.

"Netko " vas sabotira..??!!...haha.....pa jeli vi stvarno smatrate narod hrvatski - totalnim budalam....pa tko bi vam ikada vise dao glas (osim vjerne vojske uhljeba na ministarskim,direktorskim,nacelnickim,gradonacelnickim i inim pozicijama) nakon: 1. Anti krstjanske Istambulske k.... 2. Antikrstjanskog Marakesa.....3. Antihrvatskog gusenjaa Referenduma o Izbornom zakonu ....4. Antihrvatske predaje ZERP-a Italiji....5.Veleizdajnicke prodaje najvece hrvatske kompanije Agrokora i milijuna hektara zemlje i izvore vode - ruskim bankama i americkom spekulativnom fondu.....6.Pustanje u propast hrvatskih brodogradilista.....7. Korupcije na sakom koraku...8. Raseljavanje Slavonije, Dalmacije, Zagorja, Herceg-Bosne.....Jel vi stvarno mislite da smo mi slijepi..??!!....Dosta vas je i HDZ i SDP - dvije udruzene kriminalne udruge koje pljackaju i unistavaju Hrvatsku vec 30 godina.....Mislav Koilakusic, Tomsicka i Suverenisti, Most - bilo tko od njih

MA
marijaqwer
14:24 04.06.2019.

Plenković nije slušao volju naroda, nije slušao ni volju HDZ - ovih glasača, on je saboteri i crni labud , on je odgovoran.

Avatar navijač
navijač
14:07 04.06.2019.

Plenkoviću su svi krivi , samo on ne. Što prije ga treba maknuti iz politike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije