Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varao ljude

Uhićen lažni princ na kojeg je nasjela i Pamela Anderson

Stefan Černetić
Foto: Facebook
1/3
16.06.2017.
u 10:20

Stefan Černetić (57) svijetu se predstavlja kao princ od Crne Gore i Makedonije i tvrdi kako je potomak Crnojevića, treće crnogorske dinastije

Talijanska policija uhitila je Stefana Černetića koji se godinama predstavljao kao ''princ od Crne Gore i Makedonije'' te tako prevario mnogo ljudi.

Černetić i njegov suradnik optuženi su za lažno predstavljanje i krivotvorenje dokumenata te će dobiti i kazne za automobil koji su oblijepili crnogorskim zastavicama i diplomatskim naljepnicama, a kojim su se vozili po cijeloj Europi, piše Blic.

Stefan Černetić (57) inače je iz Torina, no svijetu se predstavljao kao potomak Crnojevića, treće crnogorske dinastije, te kao ''princ od Crne Gore i Makedonije''.

Lažnim predstavljanjem i profilima na društvenim mrežama prepunima fotografija sa službenih događanja, Černetić je uspio prevariti brojne slavne osobe te je imao slobodan ulaz na mnoge elitne zabave, ali i prijame gradonačelnika i potomaka kraljevskih obitelji.

Tako se prije dva tjedna našao za stolom s princezom Irenom od Grčke i Danske, a nekoliko dana ranije bio je na utrci Formule 1 u Monacu u društvu šeika i supermodela.

Nasamario je i Pamelu Anderson koja je kleknula pred njim kako bi primila titulu grofice od ljiljana Santa Marije Ligure te je proglašena Velikom damom Crne Gore.

Otkriven je nakon što je u jednom odmaralištu napravio veliki račun, a koji je menadžer odmarališta odmah proslijedio Veleposlanstvu Makedonije u Italiji. Oni su odgovorili kako nemaju princa, a i da ga imaju, sigurno ga ne bi dijelili s Crnom Gorom. Nakon toga je obaviješteno talijansko Ministarstvo unutarnjih poslova koje je pokrenulo istragu i uhvatilo prevaranta. 

Komentara 11

DU
Deleted user
10:44 16.06.2017.

HAHAHAHA.. nije on princ.. on je Kralj!!!!! Kad si pun love onda ti je sve besplatno. Sve mu je bilo dostupno samo zato jer su sitne duše mislile da je lik važan pojedinac ove zemaljske kugle!!!!!

ČA
čarapan
10:46 16.06.2017.

Svaka čast Crnogorac, pokazao si plemicima gde im je mesto.Par lepih odela dve zastavice i diplomatske tablice i vec si u njihovom drustvu kao super ortaci a u stvari ne znaju ni ko je a ni šta je a jos princ od Crne Gore i Makedonije 😅😅😅😅😅

HH
horvat.horvat
11:18 16.06.2017.

Ma kakav kralj, kraljina svemira. Ima jedna poznata o crnogorcima, sve će činiti da ništa ne rade.... :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije