Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konjščina

Lažni maseri ukrali starici preko 10.000 kuna

\'policija_Arhiva VL_Crn_1111\'
Arhiva VL
08.04.2011.
u 16:24

Iz policije napominju da je u zadnje vrijeme na području Zagorja zabilježeno nekoliko sličnih kaznenih djela te upozoravaju građane posebice one koji žive sami da ne puštaju olako u kuću nepoznate osobe.

U naselju Gornja Konjščina u općini Konjščina u Krapinsko zagorskoj županiji dvoje nepoznatih ušlo je u kuću žene (74) koja živi sama.

Predstavili su se kao maseri te joj ponudili da će je izmasirati, što je starica prihvatila. I dok ju je jedna osoba masirala, druga je iskoristila priliku i ukrala više od deset tisuća kuna, izvjestili su iz PU Krapinsko zagorske.

Iz policije napominju da je u zadnje vrijeme na području Zagorja zabilježeno nekoliko sličnih kaznenih djela te upozoravaju građane posebice one koji žive sami da ne puštaju olako u kuću nepoznate osobe. Pozivaju građane da svake sumnjive oosbe prijave policiji.

Komentara 3

OB
-obrisani-
04:46 09.04.2011.

a čujte erotske masaže su skupe ,lijepo je njoj bilo kad su je do vrhunca dopeljali ,no poslije je žena premislila da je ipak previše potrošila za sex masažu

LO
Lotrab
00:06 09.04.2011.

A joj starica se nada nešto drugo nego da će je netko pokrasti, ja ću u budeći ponuditi uslugu mladim ženama!!!

BO
bockalica
07:58 12.04.2011.

Sa sirotinjom se najlakše sprdat. Za takvo što treba bit frajer i po

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije