Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Online veza

Htio zaprositi djevojku, no onda je saznao ružnu istinu o njoj

ukraden identitet
Foto: Facebook
1/2
17.06.2017.
u 10:12

Carrol Brown mjesecima se dopisivala s 28-godišnji Indijcem koji se ludo zaljubio u nju

Da upoznavanje preko interneta i nije baš najsigurnije, pogotovo ako ste se upoznali s osobom koja je s drugog kontinenta, uvjerio se i 28-godišnji Indijac koji se ludo zaljubio u djevojku po imenu Carrol Brown.

Njih dvoje mjesecima su se dopisivali preko mobitela i društvenih mreža, a ona mu je slala svoje seksi fotografije. Mladić se toliko zaljubio u nju da ju je planirao zaprositi te je pronašao još jedan posao ne bi li joj kupio zaručnički prsten.

No, sve je palo u vodu kada je otkrio pravu istinu o njoj. Djevojka je, naime, ukrala fotografije poznate Britanke Courtney Wilsnagh koja je fitnes menadžerica, a svoje fotografije redovito objavljuje na društvenim mrežama.

Foto: Facebook/ Naš potok

No, Carrol Brown poslužila se njezinim fotografijama, ali i cijelim životom te se predstavljala zapravo kao Courtney, ali pod drugim imenom. Tako je svom virtualnom dečku redovito slala i svoje fotografije i snimke iz teretane, a on se svakog dana sve više zaljubljivao u nju.

No, postalo mu je čudno što se Carrol ne želi vidjeti niti razgovarati telefonski pa ju je krenuo istraživati. Onda je naišao na Courtneyin profil i sve mu je bilo jasno.

Javio joj se i rekao joj kako je djevojka po imenu Carrol Brown ukrala njezin identitet te ispričao sve što se događalo.

– To me zbilja povrijedilo, volio sam je jako. Imao sam dvije ponude za brak, ali sam ih odbio zbog nje. Toliko me boli da teško dišem. Pitam se čime sam to zaslužio? Ne znam što reći mojim prijateljima, obitelji, osjećam se jako loše – iskreno je priznao 28-godišnjak koji sigurno više nikada neće ljubav tražiti preko interneta. 

Komentara 11

LO
Long
11:06 17.06.2017.

Dobro da nije ispalo da ona ima tuki. Pa da mora on njoj pljugat. Hahahahhaahhaha

Avatar maxist
maxist
10:43 17.06.2017.

imao 2 ponude za brak ?...pa tražil po internetu dalje ?......tupost posebne vrste..

KO
komna
14:01 17.06.2017.

Žao mi je frajera, ali ipak si je najviše sam kriv i vjerojatno previše napuhava cijelu priču da dobi svojih 5 minuta slave. Još bi bilo sve to u redu da ima oko 18, 19 godina, pa da se u tim godinama zaljubi u nekog prvi put. Ali kad već imaš 28 godina i vidiš da je cura s drugog kontinenta i da te samo iz zezancije bombardira slikama, moraš skužiti da nešto tu ne štima. Najbolje bi bilo da se svi koji se ponašaju kao on (eng. "internet suckers") okane interneta i nađu si curu najbliže moguće u svojoj okolici i to uživo. Po mogućnosti, prvu susjedu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije