Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijevara

Lažirali prometnu nesreću kako bi izvukli novac od osiguranja

policija
Arhiva VL
17.03.2010.
u 15:33

Denis C. (26) i Jakov P. (29) lažirali su prometnu nesreću 6. ožujka u Segetu Gornjem kako bi od osiguranja Kvarner Vienna izvukli 30.000 kuna.

Trogirska je policija zbog prijevare prijavila Denisa C. (26) i Jakova P. (29). Sumnjiče ih da su lažirali prometnu nesreću kako bi izvukli novac od osiguranja. Dogovorili su sudar 6. ožujka u Segetu Gornjem oko 1.30 sati.

Denis je vozio lanciu, a Jakov mercedes. Podnijeli su odštetni zahtjev osiguranju Kvarner Vienna i oštetili ih za tridesetak tisuća kuna.

Komentara 2

OB
-obrisani-
00:27 18.03.2010.

to stalno rade .A i neki policajci time se bave .Samo ic to lazirat njima hahah oni su tu iskusniji.To je stara prica

ZL
Zlatko72
09:18 18.03.2010.

evo vam novog dokaza kako u kravati ljudi poput ovih znaju iskoristiti svoje mjesto to su cista posla ali ne samo oni tu ima njih iz osiguranja skim piju kavicu i ljepe pokloncice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije