Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Las Vegas

Lav u kavezu nasrnuo na krotitelja pred užasnutim posjetiteljima

lav (1)
YouTube
08.09.2010.
u 11:30

U pomoć treneru priskočio je kolega koji ga je jedva uspio spasiti od ozbiljnijih ozljeda. Uznemirena je bila i lavica, ali srećom nije nikoga napala.

Internetom kruži snimka iz resorta MGM u Las Vegasu na kojoj lav napada i grize svoga krotitelja. Sve to promatraju užasnuti posjetitelji koji su napad i snimili.

Lav na početku snimke djeluje umorno i nezainteresirano, a u kavezu s njim su lavica i dvojica krotitelja. U jednom trenutku lav je pogledao trenera naslonjenog na zid i nekoliko sekundi nakon toga nasrnuo na njega. U pomoć treneru priskočio je kolega koji ga je jedva uspio spasiti od ozbiljnijih ozljeda. Uznemirena je bila i lavica, ali srećom nije nikoga napala.

Iako krotitelj nije ozbiljnije ranjen, ipak su mu liječnici morali zašili rane.

Voditelj zoološkog vrta Pat Dingle smatra da je lava nešto iživciralo:

- Da je lav mislio ozbiljno, krotitelj bi sigurno gadno nastradao. Možda bi ga i ubio. Lav je reagirao instinktivno - rekao je Dingle.

Incident u kavezu s lavovima istražuje i policija.

Ključne riječi

Komentara 15

VN
vladimir nadzor
13:41 08.09.2010.

Ima li idiotskijeg posla od krotitelja divljih životinja ?

OB
-obrisani-
11:51 08.09.2010.

Može biti nešto od prije između ovog mladog i lava. Vidi se da lavu ne ide na živce drugi krotitelj. A mladi je izgledao uplašeno, možda je lav to osjetio.

YA
yahoo
16:39 08.09.2010.

ostavite jadne divlje životinje tamo di im je i misto...u divljini...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije