Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGOTOVO BLAGDANIMA

Laudato TV postao najgledanija regionalna televizija u Hrvatskoj

Foto: Laudato TV
06.11.2019.
u 15:08

Laudato TV je i najgledanija zagrebačka televizija u Hrvatskoj, dok je u regiji Zagreb druga lokalna televizija po gledanosti.

Obiteljska televizija Laudato TV najgledaniji je regionalni televizijski kanal u Hrvatskoj. Prema rezultatima istraživanja AGB Nielsen Media Research za prvih devet mjeseci 2019. godine Laudato TV je po gledanosti na svim platformama u ukupnoj populaciji prvi među regionalnim i lokalnim televizijama u RH. Laudato TV je i najgledanija zagrebačka televizija u Hrvatskoj, dok je u regiji Zagreb druga lokalna televizija po gledanosti.

U poretku TV kanala koji u Hrvatskoj emitiraju zemaljskim putem Laudato TV se smjestio na 12. mjesto, dok je u ukupnom poretku kanala, uključujući i one koji se emitiraju putem kabla i interneta, zauzeo 17. mjesto. Najgledaniji termini Laudato TV-a su poslijepodnevni između 16.00-19.00 sati (AMR% 0,1%, AMR 3.957) te udarni termin između 19.00-23.00 sati (AMR% 0,09%, AMR 3.644).

Najviše gledatelja program Laudato TV-a bira tijekom blagdana, pa tako najgledaniji programi ove obiteljske televizije u tim danima okupljaju više od 20 tisuća gledatelja pred malim ekranima. Uz prijenose Svetih Misa, u TOP 10 ušli su koncerti 'Gospi na dar' klape Sv. Juraj' i 'Progledaj srcem', emisije 'More milosrđa' urednika Darka Pavičića, tumačenje nedjeljnog evanđelja' Razlog nade', 'Novo srce' fra Ivana Matića.

Ključne riječi

Komentara 3

AN
AnteVT
15:43 07.11.2019.

Hvala Bogu , unatoč manipulativnim režimskim i stranačkim medijima ipak opstaje dobrota i tradicija i vjera ! Bog i Hrvati/ce .

KO
Kolibri
23:57 07.11.2019.

Nikad cuo niti vidio tu TV. A vas dvojica ste promasili temu.

CA
cabaret
11:40 07.11.2019.

Odljev mozgova vidljiv je u svim domenama života, a bit će još gore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije