Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SMJERU GRADA
Povratak na članak

Lančani sudar u Zagrebu: Sudjelovalo pet osobnih vozila

Nesreća se dogodila u smjeru grada kod Gajnica.

Komentari 2

Avatar PRLJAVI HARRY
PRLJAVI HARRY
22:31 08.11.2019.

Hmmm. Pet komada iznenada.

VL
Avatar comparator
comparator
07:21 09.11.2019.

U Zagrebu još postoji velik broj divljaka koji se u prometu natječu umjesto da se prilagode gustoći prometa i budu kooperativni s ostalim sudionicima u prometu . Prestrojavanje je nemoguće jer žmigavac više ne vrijedi za te "sportaše". Neki se opet vuku kao kako Dalmatinci vele pantagane i briga ih što drugi neće proći kroz semafor. Nema te ujednačenosti i uljudnosti na onoj razini koja bi to trebala biti. Policija ne kažnjava te kilavce jer su i oni uzročnici nesreća baš kao i oni divljaci koji voze križ- kraž kao sumanuti i druge tjeraju na kočnicu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.