Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudjelovala četiri automobila

Lančani sudar u Zagrebu: 'Čulo se škripanje guma, u automobilu je bila trudnica'

Sudar u Dubravi
24sata
18.10.2020.
u 12:39

- Netko je potom vikao da zovu Hitnu pomoć jer mu je žena trudna - rekao je i dodao da se radi o mlađim ljudima koji su sudjelovali u nesreći.

U nedjelju ujutro oko 10.30 sati u Dankovečkoj ulici u zagrebačkoj Dubravi sudarila su se četiri automobila, a od siline udarca jedan se zabio u obližnje drvo pored ceste.

- Bio sam u svojoj sobi kad sam začuo škripanje guma i zatim dva ili tri jaka udarca. Odmah sam istrčao na balkon, kad ono - kaos, četiri automobila bilo je skršeno, a iz jednog se i dimilo, rekao je očevidac nesreće za 24sata

- Netko je potom vikao da zovu Hitnu pomoć jer mu je žena trudna - rekao je i dodao da se radi o mlađim ljudima koji su sudjelovali u nesreći. 

PU Zagrebačka je za spomenuti portal potvrdila da su u nesreći sudjelovala četiri automobila. Jedan čovjek je ozlijeđen te mu je pružena liječnička pomoć u Petrovoj bolnici. 

Policijski očevid je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Baroudeur
Baroudeur
13:12 18.10.2020.

Malo mobitel, malo brzina, malo nocnog umora, malo razmaka, malo alkohol i mozda malo trave...

LE
leftardovski
13:51 18.10.2020.

viktpr gucić, sin zlatara gucića

LI
liliZG
11:48 19.10.2020.

"Jedan čovjek je ozlijeđen te mu je pružena liječnička pomoć u Petrovoj bolnici." taj čovjek je vjerojatno ona trudnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije