Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Lančani sudar na autocesti, dvoje ozlijeđenih

sudar
arhiva VL
Autori: žg, I. Vi/VLM
11.02.2010.
u 12:29

U lančanom sudaru sudjelovali su autobus beogradskih registracijskih oznaka, osobni automobil slovenskih registracija te dva kamiona od kojih je jedan također beogradskih registracijskih oznaka.

Dvije su osobe lakše ozlijeđene u lančanom sudaru koji se danas oko 10.30 sati dogodio na 141. kilometru autoceste A3 Bregana-Lipovac u blizini Okučana.

U lančanom sudaru sudjelovali su autobus beogradskih registracijskih oznaka, osobni automobil slovenskih registracija te dva kamiona od kojih je jedan također beogradskih registracijskih oznaka.

Do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine na skliskom kolniku. Najprije je beogradski tegljač udario u osobni automobil. Zavrtjeli su se na skliskoj cesti pa je zatim na kamion naletio drugi kamion. Potom je u vozila udario i autobus. Pri tome je lakše ozlijeđen vozač autobusa te jedna putnica.

Očevid je još uvijek u tijeku, no promet se odvija nesmetano.

Ključne riječi

Komentara 1

OK
okokučnopišalo
15:50 11.02.2010.

I opet kriva ta zločesta skliska cesta.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije