Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bliži se rok

Lajki su ostala još samo tri dana života, nitko nije pitao za nju

Lajka
Foto: Privatni album
11.04.2016.
u 18:56

Iako ima samo dvije godine, mješanki Lajki ostala su još tri dana života. I ne zato što je bolesna, već zato što joj je 'istekao rok trajanja', ubit će je 15. travnja.

Odbrojala je Lajka 57 dana u skloništu Pokupsko Cerje i nitko nije pitao za nju. Mirna je i pomalo plaha, no izuzetno dobre naravi. Slaže se sa svima, a cijepljena je i čipirana. Traži samo komadić dvorišta, mjesto u kojem će pronaći sigurnost i u kojem će preživjeti. Za Lajku zovite na 098/13-40-900, 099/62-66-176 ili 099/37-31-508.

Komentara 12

NA
nadastanic
11:01 12.04.2016.

Opet ti!! :( Već sam ti rekla da nema smisla (nije pošteno) pljuvati po drugima, a ne vidjeti što se dešava u tvom dvorištu!! Ostavi se Pavelića i Artukovića. to je hrvatski problem!! Tvoj su Mihajlović, Đujić, Šešelj i ostala "divna" ekipa!!

NA
nadastanic
09:11 12.04.2016.

Komentar ti nema veze s mozgom, dragi moj sunarodnjak!! Ostavi se NDH i kreni u borbu protiv Draže i smeća u SVOM dvorištu!! Raspiši se o Srebrenici! Nije ovdje sjajno, ali ni kod tebe nije bolje! Budu li me takvi kao ti "branili" nagrabusila sam!! OVO ovdje je jedan ispaćeni pas kojem treba pomoći!!

Avatar Cole5
Cole5
19:31 11.04.2016.

Vidim sad vodite računa o psima... Smo bih vas podsetio da prvi zakon koji ste doneli u Vašoj NDH je upravo zabrana dršanja pasa, sa namerom da što lakše u selima sa Srpskim šivlem Vaše Ustaske jedinice mogu počiniti stravične zločine. U drugom svetskom ratu u Vašim logorima ubijeno je više Srba nego sto je poginulo u borbama sa Nemcima, Italijanima, Mađarima, Bugarima i Balistima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije