Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravstveni problemi

Ladiću pozlilo i završio u bolnici, tvrdi zbog posljedica sudara

\'05.09.2010.,Zagreb - Prometna nesreca na raskrizju Klaiceve i Kaciceve ulice. U nesreci je ozlijedjeno petero osoba, a sudionik nesrece bio je i izbornik mlade nog. reprezentacije Hrvatske Drazen La
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/3
22.09.2010.
u 22:00

Ladić će biti spreman za vođenje utakmica dodatnih kvalifikacija za EP protiv Španjolaca 9. listopada - uvjerava Zorislav Srebrić

Izbornik mlade nam nogometne reprezentacije Dražen Ladić danas je završio u bolnici nakon što mu je pozlilo.

- Sve je to posljedica one prometne nesreće, riječ je o trzajnoj ozljedi vratnih kralješaka, i kao posljedica toga došlo je do ove slabosti zbog koje je u bolnici. Hospitaliziran je u KBC Rebro i rečeno mi je da Dražen dobro, a sutra ću s njim i razgovarati - kazao je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić. Stručnjaci kažu da je čudno da dva tjedna nakon nesreće (sudar automobilima bio je 5. rujna) osjeća posljedice trzajne ozljede. Ali, kažu da će pregledi pokazati koji su uzroci tih tegoba. Ako je riječ o posljedicama te nesreće, onda si je Ladić sam zakuhao probleme jer nije odmah otišao u bolnicu, dobio bi “šancov” ovratnik i ne bi imao probleme.

- Boli me stalno od nesreće, ovih dana malo manje - rekao nam je Ladić prošlog tjedna. No, novi problemi ipak su ga natjerali u bolnicu. Reprezentacija do 21 godine 9. listopada igra prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija za EP. Valjda će do tada Ladić biti spreman, da se ponove kvalifikacije mladih koje je iz bolničkog kreveta gledao Slaven Bilić.

- Uh, to bi bila ružna podudarnost, no neće do nje doći, Ladić će biti spreman za vođenje tih utakmica sa Španjolcima - dodao je Srebrić.

Komentara 11

BO
bosanaco
00:03 23.09.2010.

dođe vrag po svoje

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
23:53 22.09.2010.

Glumi,glumiiii

Avatar Svećenik
Svećenik
22:46 22.09.2010.

ne pije već petnaest dana, pa je u apstinentskom deliriju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije