Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlouporaba droga

Laboratorij za proizvodnju marihuane nađen u Osijeku

Laboratorij za uzgoj marihuane
PU osječko-baranjska
19.10.2020.
u 13:08

Istog dana, pretragom doma i drugih prostorija kod 23-godišnjaka iz Viljeva, policijski službenici su pronašli i oduzeli 6,9 grama marihuane, preciznu digitalnu vagu i drobilicu za usitnjavanje marihuane

Improvizirani laboratorij za proizvodnju marihuane pronašla je policija u Osijeku u nedjelju

 - Pretragom obiteljske kuće kod 34-godišnjaka iz Osijeka policija je pronašla improvizirani laboratorij za proizvodnju marihuane koji je opremljen s uređajem za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka za unutarnji uzgoj biljaka. U pretrazi je pronađeno i oduzeto i 1927,2 grama marihuane, 2555 sjemenki marihuane, 2 mililitra ulja cannabis, drobilicu za usitnjavanje marihuane i 500 kuna u raznim apoenima - navode u PU osječko-baranjskoj.

Istog dana, pretragom doma i drugih prostorija kod 23-godišnjaka iz Viljeva, policijski službenici su pronašli i oduzeli 6,9 grama marihuane, preciznu digitalnu vagu i drobilicu za usitnjavanje marihuane. Protiv njega je podnesena kaznena prijava. Osječanin je, pak, uhićen te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije