Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ženama zabranjeno voziti

Kuvajćanka koja je bolesnog oca vozila u bolnicu uhićena u S. Arabiji

saudijka, muslimanka, vožnja
Foto: Reuters/PIXSELL
04.11.2013.
u 18:33

Kuvajćani i Saudijci redovito prelaze iz jedne u drugu zemlju, no u Saudijskoj Arabiji ženama je zabranjeno voziti dok u Kuvajtu to nije slučaj.

Jednu Kuvajćanku uhitili su Saudijskoj Arabiji jer je oca koji boluje od dijabetesa vozila u bolnicu na liječenje, izvijestile su lokalne novine, prenosi The Independent.

Saudijska policija zaustavila ju je u blizini granice s Kuvajtom, a Kuwait Times piše kako je tamošnja policija izvijestila da se žena nalazi u pritvoru te da je istraga u tijeku. List je citirajući policiju izvijestio da je Kuvajćanka rekla da njezin otac nije mogao voziti te da ga je trebala odvesti u bolnicu na liječenje.

Kuvajćani i Saudijci redovito prelaze iz jedne u drugu zemlju, no u Saudijskoj Arabiji ženama je zabranjeno voziti dok u Kuvajtu to nije slučaj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije