Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENO PRIJAVLJEN

Kutinčaninu određen istražni zatvor: Pijan prijetio djelatnicama Centra za socijalnu skrb

policijski auto
ilustracija
24.10.2020.
u 15:04

Djelatnicama je uputio ozbiljne prijetnje u trenutku kad su na njegovu adresu pristupile stručne radnice i upoznale ga sa sudskom odlukom kojom je određeno da je djelomično lišen prava na ostvarivanje roditeljske skrbi

Muškarcu (42) je određen istražni zatvor zbog prijetnje djelatnicama kutinskog Centra za socijalnu skrb, priopćilo je Općinsko državno odvjetništvo u Sisku na svojim internetskim stranicama.

ODO Sisak je zaprimio kaznenu prijavu Policijske uprave sisačko-moslavačke protiv hrvatskog državljanina (1978.) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje iz članka 139. stavka 2. i 3. Kaznenog zakona.

Kako se ističe postoji osnovana sumnja da je 42-godišnji osumnjičenik 20. listopada 2020. na području Kutine, u alkoholiziranom stanju, počinio navedeno kazneno djelo na štetu službenih osoba koji obavljaju poslove iz djelatnosti socijalne skrbi, odnosno u nakani da zastraši djelatnike nadležnog centra za socijalnu skrb uputio im je riječi ozbiljne prijetnje u trenutku kad su na njegovu adresu pristupile stručne radnice i upoznale ga sa sudskom odlukom kojom je određeno da je djelomično lišen prava na ostvarivanje roditeljske skrbi.

Osumnjičeni 42-godišnjak je ispitan u ovom državnom odvjetništvu te je sucu istrage nadležnog suda predloženo da se protiv njega odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od počinjenja djela kojim prijeti. Sudac istrage je prijedlog prihvatio i osumnjičeniku odredio istražni zatvor iz svih predloženih osnova.

Komentara 3

DU
Deleted user
16:29 24.10.2020.

U zemljama sa normalnim kapitalističkim sustavom tzv. "socijalna skrb" ni ne postoji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije