Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kompleksni odnosi

Kuščević: Živim u Žunićevom stanu. Na par minuta je od Ministarstva uprave

Lovro Kuščević
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
29.01.2020.
u 22:11

Kuščević odgovara da se ta kupoprodaja dogodila za vrijeme ministra Predraga Štromara i da on s njom nema nikakve veze,

Ja kao ministar niti sam tražio stanove, niti ugovarao najam. Taj posao odrađuje glavno tajništvo Ministarstva za sve dužnosnike u Ministarstvu, pa tako i za mene - kazao je bivši ministar uprave Lovro Kuščević koji priznaje da sad živi u stanu Krešimira Žunića na Maksimirskoj cesti 37, ali tvrdi da on kao ministar nije za sebe tražio konkretni stan.

Kaže i da je stan dobio nakon što je s mjesta ministra graditeljstva prešao na dužnost ministra uprave jer se Ministarstvo uprave nalazi na par minuta hoda od Žunićeva stana.

- Ugovor o kupoprodaji potpisao je direktor APN-a kojega je Štromar predložio i on je prava adresa za pojasniti detalje - kazao je Kuščević za Jutarnji list.

Kada je pak riječ o prodaji POS-ovog stana Žuniću, trenutnom v.d.-u direktora APN-a, čija je smjena dogovorena odmah nakon otkrića RTL-a da je od APN-a kupio stan po povlaštenim uvjetima, Kuščević odgovara da se ta kupoprodaja dogodila za vrijeme ministra Predraga Štromara i da on s njom nema nikakve veze, piše Jutarnji.

- Ugovor o kupoprodaji potpisao je direktor APN-a kojega je Štromar predložio i on je prava adresa za pojasniti detalje - kazao je Kuščević.

Inače, Žunić je zajedno sa svojim sinom po povlaštenim uvjetima za cijenu od 975 eura po četvornom metru prošle godine kupio stan u Zadru u Ulici Ive Mašine od APN-a u kojem je tada bio zamjenik direktora. Riječ je o stanu od 53 četvorna metra do kojeg je došao preko APN-ova programa poticane stanogradnje za samo 52.000 eura.

Komentara 5

ZO
zokanabelom
22:28 29.01.2020.

O Lovri i Žuniću bi se mogao snimiti nastavak Brokeback planine. Ono, dvojica hadezeovaca sami u malom stanu, u velikom gradu, usamljeni, daleko od kuće...

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
22:29 29.01.2020.

He he, livadica, okolo jasenje, moj se Lovro naljuti na mene. Ja sam majko ministar, ministar, al za pamet nemam dar. Nema veze, ne brin,i Hrvatska je to, sve će biti uredno.

GR
gragakarlovac
22:17 29.01.2020.

Ovaj pr.a državu tako lako da je sramota živjeti ovdje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije