Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NIZ FABRIKACIJA I LAŽI

Kuščević: Riječ je o organiziranom napadu na mene, netko će za to odgovarati

Lovro Kuščević
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
27.06.2019.
u 10:40

Netko će za to i odgovarati., poručio je ministar uprave.

Ministar uprave Lovro Kuščević danas je ponovno ustvrdio da su afere koje mu se pripisuju "fabrikacije, laži i manipulacije" i da je riječ o organiziranom napadu da njega te je poručio da će netko za to i odgovarati.

– I danas smo u medijima mogli pročitati niz fabrikacija, laži, manipulacija, fotomontaža, zlonamjernih zaključaka na koje sam argumentirano odgovorio, predočio potrebnu dokumentaciju, pa čak i pravomoćne sudske presude – odgovorio je Kuščević prije sjednice Vlade zamoljen da komentira izvide koje je USKOK pokrenuo protiv njega oko kupoprodaje poslovnog prostora u Supetru, ali i ostalih nekretnina.

Kuščević je ustvrdio da je riječ o organiziranom napadu na njega kao političkog tajnika HDZ-a, ministra, na njegov osobni integritet, pa čak i na članove njegove obitelji.

– Vrlo brzo netko će za to i odgovarati – poručio je.

Ključne riječi

Komentara 91

DU
Deleted user
10:06 27.06.2019.

Svi će odgovarati samo ministar neće :-)

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
10:21 27.06.2019.

Nakon ministrice Žalac, Kušćević je napravio najveću štetu HDZ-u. Svakim danom, kao i kod Žalac, novi detalji, koje ovi ministri brane lažima. A ovaj milijunaš je i potpuno uplaćenu kuhinju odbio isporučiti nesretnim ljudima već je odveo firmu u bankrot nakon što je sve nekretnine firme prenio na sebe.

DA
danijelrukavina4
10:18 27.06.2019.

Gospodine Kuščević, po treći put vas javno pozivam da napišete kako ste došli do svojih nekretnina i bogatstva. I da se ispod potpišete. Vidite, ovo što možemo pročitati o vašem radu na medijskim portalima, nikako ne može opravdati milijunsku imovinu koju ste stekli do svoje 44 godine. a niste imali ni nasljedstva, niste imali ni neku proizvodnju, niste imali ni neki patent, niste imali ništa. Završili pravni fakultet. Vidite, po onome što smo saznali, vi ste zaslužili, ne da date ostavku na ministarsku dužnost, nego da vas premijer naglavačke izbaci iz vlade. Zašto to još nije učinio, ja ne znam. Sjećam se, još nedavno, kako je tadašnje koalicijske partnere iz MOST-a riješio u jednom danu. Zašto vas ne može razriješiti, stvarno mi nije jasno. A možda mi je i više nego sve jasno. Ali dobro, ovo su teme za vas u HDZ-u. Čitam na jednom portalu da imate zaštitu "velikog majstora od procedure". A onda mi je još jasnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije