Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Kuščević obavio prenamjenu za tajne vlasnike 20 off-shore tvrtki

“Brač Medical City” predstavljen je kao projekt gradnje medicinsko-turističkog centra na jugozapadnoj strani otoka Brača

Komentari 2

Avatar ehlbert13
ehlbert13
22:43 16.07.2019.

Vaso prešao u totalni protunapad (uz nešto malo kuma mu Bandića pomoći)...Preko Kuščevića cilja direktno na Plenkovića. Samo, tko mu je dostavio sve te podatke, vezane za Lovrine špekulacije i zemljišne akrobacije!? To može značiti samo jedno-da Vaso i dalje ima svoje ljude na važnim mjestima unutar MUPa, DORHa i SOAe...obavještajno podzemlje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.