Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI MINISTAR UPRAVE
Povratak na članak

Kuščević nema ništa protiv što se traži ukidanje njegovog saborskog imuniteta

Uskok je proširio istragu protiv bivšeg ministra Lovre Kuščevića, a uz šogora i jednog splitskog poduzetnika pod sumnjom da je prenamjenom poljoprivrednog u građevinsko zemljište zaradila više od tri milijuna kuna našla se i njegova supruga, doznaje se iz izvora bliskih istrazi.

Komentari 3

DU
Deleted user
06:51 18.02.2020.

Dajte "institucije radite svoj posao" i ovog ( kao i sve ostale...) već jedanput istražite kak bog zapovijeda, a ne da vas javnost osuđuje, prezire i iz dana u dan generira sve veće nepovjerenje u pravnu državu...!

VL
Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
22:18 17.02.2020.

Drag i simpatičan čovjek, pošten, radišan, častan.......maškare!

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
08:59 18.02.2020.

podrška šeksu,skupini borg,sauchi,kuščeviću....poz iz remetinca

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.