Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORDIĆEVO PREDAVANJE
Povratak na članak

Kuščević: Kordić je svoje odslužio, Divjak: Poruka se šalje ne samo porukom

Ministrica Blaženka Divjak rekla je da se poruka šalje i cijelim sklopom nečijeg životnog puta i da treba biti oprezan u takvim situacijama.

Komentari 5

DI
Diosiario
14:40 04.04.2019.

Ministre, nisi u pravu. Kordić nije pogriješio, Kordiću je smješteno, i on je tukao tuđu robiju, točnije Blaškićevu. Luka Mišetić vam je na svom facebook i twiter profilu sve objasnio. Pročitajte članak 627. presude Kordiću i ako imate imalo mozgao mozga sve bi vam trebalo biti jasno. Što se tiče Blaženke Divjak ona nek škropi svoj red. Jer kao ljevičarka ona biu trebala odgovoriti na pitanje kako to da jedan Josip Broz koji je pravomoćno osuđen za terorizam može imati spomenik u Kumrovcu ispod kojeg se svakog svibnja održava bal vampira. Kako to da Hrvatska koja je članica međunarodne antiterorističke koalicije tolerira spomenike, nazive ulica i trgova po jednom pravomoćno osuđenom teroristu kakav je bio Josip Broz?

VL
IS
ivo_salamander
22:28 04.04.2019.

Glavno da se njemu ukazao Jahve i dao mu važnj misiju da drži predavanja hercegovcima hahaha. Dakle Jahve se ne ukazuje često - zapravo nikada kad je u prostoriji netko sa smartphoneom - ali to samo znači da je Kordićić trenuto jedna od centralnih ličnosti u svemiru! Amen. Ili jednostavno laže. Hm, što je vjerojatnije?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.