Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovro Kuščević:

'Nisam prihvatio članstvo ni u jednom odboru jer ne želim biti opterećenje radu tih tijela'

Lovro Kuščević
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
02.10.2019.
u 13:11

Predsjednik Kluba zastupnika Branko Bačić izvijestio je kako se o Kuščeviću neće glasovati i kako zapravo ni neće u Odbor za zakonodavstvo te da će potražiti neki drugi odbor u koji bi ga imenovali

Iako Sabor jutros, nakon slobodnih rasprava, treba glasovati o dosad raspravljenim točkama, ipak se neće glasovati o imenovanju bivšeg ministra Lovre Kuščevića u Odbor za zakonodavstvo.

Podsjetimo, prije desetak dana oporba se pobunila protiv takvog imenovanja jer je Kuščević pod istragom DORH-a, a na kraju je tijelom glasovanja nestalo kvoruma, pa je odgođeno glasovanje o ovoj točki.

Predsjednik Kluba zastupnika Branko Bačić izvijestio je kako se o Kuščeviću neće glasovati i kako zapravo ni neće u Odbor za zakonodavstvo, koji je, tvrdi, bio logičan s obzirom da je Kuščević pravnik, te da će potražiti neki drugi odbor u koji bi ga imenovali.

– Na Klubu sam izvijestio da nećemo glasovati o njemu, Kuščević procjenjuje da u ovom trenutku vjerojatno ne bi bio član odbora. Kroz razgovor s njime vidjet ćemo gdje bi mogao biti član. On je u dva navrata razgovarao sa mnom, htjeli smo da se na neki način zaustave napadi na njega – objasnio je Bačić.

Oglasio se i sam Lovro Kuščević.

Nisam prihvatio članstvo ni u jednom saborskom odboru, pa ni u Odboru za zakonodavstvo – poručio je Kuščević.

– Nisam prihvatio članstvo jer ne želim da rad odbora bude opterećen nekim drugim stvarima, a ne radom i temama koje su na sjednicama. Nije bio pritisaka nikoga na mene ili stranku, nego ne želim da se rad obora i teme koje su na odboru padnu u drugi plan radi nekakvih podmetanja koja se događaju svakodnevno – kratko je rekao Kuščević. Zaključio je kako ne vjeruje da će prihvatiti imenovanje ni u jedan od odbora u dogledno vrijeme.

 

 

Komentara 14

MO
moškov
10:06 02.10.2019.

steta za demokraciju u hrvata....

CH
che99
11:36 02.10.2019.

ali zašto.. pa ima sve kvalifikacije, simpatičan, čist mladić... a ima i dedinu sliku u konobi!!!

TM
trade_mark
10:59 02.10.2019.

aaa... micica jadna. takav jedan pošten čoek, hrvat... a ne daju mu radit!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije