Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Ibiza skandal”
Povratak na članak

Kurzu porastao rejting, desničari pali za pet posto

Ruske veze austrijskih desničara i Vladimira Putina dobro su poznate, a svoj su folklorni dodatak dobile prošle godine kada je ruski predsjednik došao na vjenčanje Karin Kneissl, šefice diplomacije iz kvote FPÖ-a

Komentari 4

MO
moškov
20:01 21.05.2019.

Kurz je kratak ...ili...

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
06:30 22.05.2019.

Što je kur*u naraslo? Joj, prostačine jedne ...

VL
MI
minolta
09:22 22.05.2019.

zanimljiva afera, koja pokazuje da su svi narodi lopovski. ovo je prvorazredan skandal na rubu sa veleizdajom. sad znamo kako to ide kad si u politici, i kako se prodaju firme i guzica samo da bi ista ostala u fotelji. političari su korov. oholi su, bludni, neumjereno u jelu i piću, srditi, lijeni a vjerojatno i zavidni i škrti. dakle ako pakao postoji, čeka ih još jedna topla fotelja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.