Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi lider konzervativaca
Povratak na članak

Kurzova prva godina: vole ga i centristi i populisti

Političar koji se vješto drži točno između, Rusije i europske politike, Orbána i Merkel, konzervativizma i tvrđe desnice...

Komentari 11

DU
Deleted user
19:55 19.12.2018.

Junfer bi ljubio Kurza...

VL
BA
bakulušić
20:00 19.12.2018.

Pravo pitanje je: - Koga J.C. Juncker više voli, Kurtza ili Plenkovića?

VL
NE
Nepokolebljiv
19:20 19.12.2018.

An old pervert and a bitch.

VL
CI
cicibela
22:15 19.12.2018.

Stvari treba nazvati pravim imenom, a ne prodavati maglu. Nema centrista i populista, nego jedino globalista i suverenista.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:02 20.12.2018.

gjenero, tvoje analize ne prolaze u vrtiću, kamoli u realnom životu! kurz uživa u neutralnosti, uživa u činjenici da migranti u austriju mogu samo kroz mađarsku i sloveniju, a prije toga kroz hrvatsku. uživa u činjenici da je ruskom akcijom u siriji nestao pritisak migranata na europu, smanjio se. uživa u činjenici da su stare političke garde na silasku, i birači ih ne vole zbog grešaka koje sad narodi ispaštaju. kurz solira i pokazuje samostalnost neku, u granicama u kojima mu to neće škoditi, a opet u očima birača ga jača. sve što radi, radi na dojmu sposobnog političara. zna da bez ruskog plina austrija postaje energetsko slijepo crijevo, a ovako je čvorište, otkud dolazi plin i nama, slovencima... zna da bez ruskog tržišta austrijske banke ponovo postaju mali nevažni lokalni igrači. zna da bez sukoba oko tradicionalnih vrijednosti njegova politika se neće razlikovati od drugih, tipa macrona, merkelice, ekipe koja odlazi. mi ga najviše pamtimo po naslovu u novinama 'pusić primila kurza'. i posebno se cerekamo kad se prisjetimo izraza lica šprajca kad je na dnevniku to pročitao...

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
19:05 19.12.2018.

Sebestijan Kurz. zna vodit politiku. Tako mlad naslikavali sa njim se glavonje trebale bi nesto naucit od njega pogotovo oni sto su zapjenuli..Sad bi se mnogi naslikavali sa njim.Koristi svaku priliku uslikati se sa Putinom.jer je on njegov idol.Gledao sam tu u Moskvi kad jev bio.Kaze mi moramo sa Rusijom raditi na dobrobit svih. Bez Rusije u svjetu nemoze se rjesiti nijedan problem Zatim opaucile ga sankcije po glavi ..Sve zemlje su u debelom minusu Rusija nista vise nece kupovati od EU sto se tice prehrambeni proizvoda. Okrenula se svom gospodarstvu. Sad mnogi placu prosipaju voce mljeko itd Koim je kriv.

VL
MU
mulag
06:59 20.12.2018.

the man

VL
TE
TEUTA
19:14 19.12.2018.

Da. I ja kupuje samo to sto je : " Made in Russia"! Ili " Made in Serbia"!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.