Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Likvidacije

Kurdi angažirali srbijanske snajperiste za ubojstva

snajper
Pixsell
19.07.2010.
u 20:16

Znatno su pojačane mjere osiguranja predsjednika, premijera i ministara turske vlade.

Kurdistanska radnička partija angažirala je trojicu srbijanskih snajperista za ubojstva najviših turskih političara i zbog navoda u povjerljivom izvještaju obavještajnih službi do kojeg su došli mediji, pojačano je osiguranje predsjednika, premijera, ministara i zapovjednika oružanih snaga Turske, javlja Blic pozivajući se na pisanje turskog lista Zaman najavljujući opširniji tekst u sutrašnjem izdanju ovoga beogradskog dnevnika.

- Pripadnici Kurdistanske radničke partije za Europu prisiljeni su na unajmljivanje plaćenih ubojica jer su njezini najbolji snajperisti raskrinkani. Oni su, kako se navodi u izvještaju obavještajne službe, stupili u kontakt s trojicom plaćenika i s njima pregovarali o cijeni - prenosi Blic pisanje Zamana. U tekstu se navodi da srbijanski snajperisti još nisu ušli na teritorij Turske, kao i da PKK planira u idućih nekoliko dana poslati plaćene ubojice na zadatak maskirane u turiste.

Izvještaj s oznakom „strogo povjerljivo“ izazvao je veliku zabrinutost u Ankari, zbog čega je na svim graničnim prijelazima podignut stupanj sigurnosne pripravnosti. Granična policija upozorena je da posebnu pozornost posveti turistima iz Srbije - piše Zaman dodajući da su znatno pojačane mjere osiguranja predsjednika, premijera i ministara turske vlade.

Komentara 28

AC
acatrica
20:32 20.07.2010.

ajde vise i vi vasi hrvatski pasosi kao da su toliko vredni

Avatar Svećenik
Svećenik
20:31 19.07.2010.

a koje putovnice imaju snajperisti?

OB
-obrisani-
21:20 19.07.2010.

hercegovačke ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije