Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'GENIJALNO'?

Kupovala originalne torbe pa vraćala lažnjake. Sudac: mislio sam da sam vidio sve

Torbe
Foto: Instagram
25.12.2016.
u 18:39

Njezini odvjetnici tvrde da je ona sve to radila jer je duboko istraumatizirana pa su joj torbe bile zamjena za ljudski kontakt

Praepitcha Smatsorabudh uhićena je jer je u trgovinama kupovala dizajnerske torbe koje je nakon nekoliko dana vraćala. Ali povrat novca nije dobila za originalnu torbu već za lažnjake kojeg je izrađivala u Hong Kongu. 

Torbe je prodavala preko ebaya i Instagrama, a desetine je torba zadržala za sebe jer je imala snažnu opsesiju njima. U lipnju je uhićena u SAD-u, a u srijedu osuđena na 33 mjeseca zatvora, piše Daily Mail.

- Mislim da je ono što ste učinili genijalno. To jest samo krađa, ali internet pruža toliko novih mogućnosti za krađu... Mislio sam da sam vidio sve - rekao joj je sudac tijekom suđenja.

Trgovine je oštetila za najmanje 400.000 dolara, a šteta je sigurno i veća jer su se javili i kupci koji su od nje kupili lažnjake.

Posao joj je bio toliko uspješan da je mogla voziti skupocjene automobile, letjeti prvim razredom te odsjedati u luksuznim hotelima - a radila je kao predškolska odgojiteljica. 

 

Totally worth my trip to Boston #hermesusa #hermes ##birkin #birkin30 #etain #birkinetain #birkinbag

Fotografiju objavljuje Rich Girl's Collection (@richgirlscollection)

 

Home Sweet Home. Just got new stuffs for my customers

Fotografiju objavljuje Rich Girl's Collection (@richgirlscollection)

Njezini odvjetnici tvrde da je ona sve to radila jer je duboko istraumatizirana pa su joj torbe bile zamjena za ljudski kontakt. 

- Roditelji su je emotivno i fizički zlostavljali - tvrdi njena odvjetnica.

Osim 33-mjesečne zatvorske kazne, kažnjena je i s 403.250 dolara, a nakon izlaska iz zatvora deportirat će je na Tajland.

>> Umro 'najprljaviji čovjek Europe'

Komentara 1

PR
Prekobrda
08:23 26.12.2016.

Mene ovo asocira na nas hrvate, mi mislimo da kupujemeo (biramo) prave policare, a cijelo vrijeme dobivamo laznjake, ponekada cak i notarizirane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije