Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ KRILA TAJNU

Kupila dečku set za DNK testiranje, no njegova majka joj je rekla kako to nije dobra ideja

23andMe DNA testing
Richard B. Levine/Newscom/PIXSELL
17.11.2020.
u 08:59

Ona i suprug složili su se da će to ostati njihova tajna, no djevojka jednog od mladića sve je razotkrila

Pri odabiru božićnih darova očito se mora dobro paziti jer nije uvijek svaki poklon za sve. U to se uvjerila jedna djevojka koja je svome dečku pod božićno drvce odlučila staviti set za DNK testiranje koji je on dugo želio.

Kada je njegovoj majci rekla što mu je kupila, shvatila je zašto to nije bila baš najbolja ideja. Majka joj je, naime, priznala kako njezin bivši muž nije biološki otac njihovih sinova.

Budući da su imali problema sa začećem, žena je odlučila koristiti donora sperme te je tako dobila dvojicu sinova. Ona i suprug složili su se da će to ostati njihova tajna, no djevojka jednog od mladića sve je razotkrila.

Djevojka se potom požalila na Redditu iznijevši ono što je doznala i zatražila savjet.

Majka njezina dečka zatražila je da mu ništa ne govori do njegova rođendana i da dar zadrži do tada, no djevojka je isticala da to nije dobra ideja jer mu je rođendan tek u srpnju.  

– Ne mislim da je ispravno tajiti tu informaciju od njega. Mislim da bi mu trebali reći prije Nove godine zato što nikada neće biti dobro vrijeme. On sada ima 24 godine, imali su mnogo godina da pronađu pravo vrijeme – požalila se djevojka s kojom su se mnogi složili.

– Užasno sam po stresom i on već sada vidi da me nešto muči i počinje ga frustrirati to što ne želim razgovarati s njim – dodala je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije