Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM+ARHIVA

Ljetna akcija: Kupi premium za 149 kuna, a na dar dobivaš besplatan pristup Arhivi tjedan dana

Arhiva + Premium
08.07.2022.
u 07:57

U našoj posebnoj premium ponudi koja traje od 8. srpnja do 18. srpnja u ponoć odlučili smo sniziti cijenu godišnje pretplate na premium te uz nju dobivate i 7 dana besplatnog pristupa arhivi Večernjeg lista

U našoj posebnoj premium ponudi koja traje od 8. srpnja do 18. srpnja u ponoć odlučili smo sniziti cijene godišnje pretplate te uz nju dobivate i 7 dana besplatnog pristupa arhivi Večernjeg lista. Cijena je godišnje pretplate u ovom promotivnom razdoblju 149 kuna, mjesečna je pretplata 39 kuna (prvi mjesec 9 kuna za nove korisnike), a uz navedene pretplate, tu je i paket premiuma plus e-novine po cijeni od 659 kuna. Ova ponuda traje do petka 8. srpnja do 18. srpnja u ponoć. Ponudu možete pogledati ovdje: https://www.vecernji.hr/kupipremium.

Pola milijuna stranica, gotovo 20.000 izdanja, fotografije, povijesne činjenice, tekstovi, karikature... Sve to dio je velike digitalne arhive Večernjeg lista koju možete pronaći na stranici https://arhiva.vecernji.hr/, gdje se nalazi najveća digitalna arhiva izdanja dnevnih novina u Hrvatskoj, ali i u regiji. Večernji list 1. srpnja obilježava 63 godine svog neprekinutog izlaženja, a to znači da postoje milijarde slova i podataka koji su digitalizacijom spašeni od zaborava i za koje neskromno možemo reći da su hrvatska nacionalna baština, koju u paketu s godišnjom pretplatom na premium dobivate 7 dana besplatno. 

Iskoristite ponudu do 18. srpnja i pratite najtočnije analize o ratnom stanju i dnevnoj politici.  Na stranicama Večernjeg lista – u našem tiskanom te na web-izdanju – vijesti od opće društvene važnosti i dalje su besplatne te dostupne svima, dok premium korisnici imaju niz pogodnosti te im se nudi dubinski pogled na aktualnosti u svijetu i zemlji. To je sadržaj za sve one koji žele znati više o gorućim temama iz svjetske i domaće politike, kulture i društva te dobiti pogled iza kulisa globalne scene.

Premium godišnju pretplatu koja vrijedi 299 kuna do 18. srpnja možete kupiti po cijeni od 149 kuna, Ponudu možete pogledati OVDJE. Primajte newsletter s vijestima koje ste propustili i preporukama naših urednika. Premium sadržaj nudi vam nekoliko dobrih opcija:

  • neograničen pristup ekskluzivnom sadržaju
  • minimalan prikaz oglasa 
  • posebno uređenu rubriku za pretplatnike
  •  redovni newsletter.

Ako ste poslovni korisnik i želite kupiti više pretplata odjednom, molimo vas da nam se javite na premium@vecernji.net. Na stranici kupi premium možete naći i odgovore na najčešća pitanja.

Pristupni podaci za Arhivu Večernjeg lista bit će poslani na vašu e-mail adresu nakon kupnje premiuma. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije