Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTAO AUDI A6

Kupac sjeo u automobil kako bi ga isprobao i - pobjegao

Policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
02.07.2019.
u 10:32

- Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju svih okolnosti ovog kaznenog djela i pronalasku počinitelja - kažu u PU varaždinskoj.

Policijskoj postaji Ivanec u Varaždinskoj županiji javio se 38-godišnjak koji tvrdi da je prevaren. Prema telefonskom dogovoru, 39-godišnjak je u pratnji ženske osobe došao u Prigorac 38-godišnjaku radi kupnje osobnog vozila marke Audi A6. Kako bi isprobao vozilo, on i žena sjeli su u Audi i odvezli se u nepoznatom pravcu.

Više se nisu pojavili. U dvorištu su ostavili parkirani automobil s kojim su se dovezli u Prigorac. Priča ide dalje. Jučer je 39-godišnjak registrirao Audi na ime 38-godišnjakinje s područja Međimurja, iako s 38-godišnjakom iz Prigorca nije sklopljen kupoprodajni ugovor o prodaji, a niti je vozilo platio po ponuđenoj cijeni od oko 20.000 kuna. - Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju svih okolnosti ovog kaznenog djela i pronalasku počinitelja - kažu u PU varaždinskoj.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:15 02.07.2019.

hmmm, najsumljivije je to što je gospon već prenio auto na "kradljivca" a da mu ovaj nije do kraja sve isplatio... ne znam, ima tu još nekakve zavrzlame , ne samo to...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije